Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της κόρης του που «ραγίζει» καρδιές! (photo)

Συγκλονίζει!

1 Ιανουαρίου 2020 16:32
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της κόρης του που «ραγίζει» καρδιές! (photo)

H κόρη του αξέχαστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έγραψε ένα μήνυμα για τον πατέρα της και τη νέα χρονιά που την βρήκε χωρίς αυτόν και ράγισε καρδιές. Καρδιές «ράγισε» και η γυναίκα του Θάνου Μικρούτσικου λίγες μέρες πριν στην κηδεία του άντρα της!

Η Μαρία Κλάρα σχολίασε στο facebook της: «Πρώτη φορά που ο χρόνος δε μπήκε με το δικό σου μέτρημα στη σκηνή.. με το φως και την αισιοδοξία σου.. με την μαγεία σου.. Χωρίς τη τεράστια αγκαλιά σου...Πρώτη χρονιά κι από εδώ και πέρα... χωρίς όλα αυτά που μόνο εσύ μπορείς. Δώστε το φως σας σε όλους μας, εσύ κι όλοι οι φωτισμένοι φίλοι που είστε μαζί εκεί ψηλά».

"Για μένα ο χρόνος σταμάτησε": Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα του Κότσιρα για τον Μαχαιρίτσα!

Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα του Γιάννη Κότσιρα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στα 63 του χρόνια αποτέλεσε σοκ για πολλούς καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον μεγάλο τραγουδοποιό και υπήρξε στενός του φίλος. Ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του. Τα λόγια του στη νέα του ανάρτηση στο instagram για την ξαφνική απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα... ραγίζουν καρδιές.

"Δεν μπορώ να γράψω μεγαλόσχημα πράγματα. Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου. Με την πελώρια αγκαλιά και τις συνεχείς ανησυχίες, αμφισβητήσεις, εμπνεύσεις. Και ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε. Η 9η Σεπτεμβρίου του 2019 θα κρατήσει καιρό… Όπως και για όλους όσους σε γνώρισαν. Και ένα να ξέρεις. Η Ελένη και η Μαρία Κλάρα δεν θα είναι ποτέ μόνες τους. Όπως ακριβώς μου το είχες πει. Οι φίλοι σου είμαστε όλοι εδώ. Σε θυμάμαι έτσι. Με μια ξεκούρδιστη, κιθάρα. Γελαστό, θυμωμένο και χαρούμενο. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ…", έγραψε κάτω από την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε.

Δημήτρης Σταρόβας: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του μετά την κηδεία του Μαχαιρίτσα!

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Δημήτρη Σταρόβα μετά την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. "Είχα μιλήσει μαζί του μόλις δυο ημέρες πριν...", είπε.

Χθες το μεσημέρι, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του τραγουδιστή σε κλίμα βαρύ πένθους τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Ο τραγουδιστής αλλά και ηθοποιός, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και αναφέρθηκε στον αείμνηστο τραγουδιστή.

"Είναι αυτό το ξαφνικό που σε σοκάρει. Έχω μόνο να θυμάμαι πράγματα απίστευτα. Ήταν σαν μικρό παιδί. Λειτουργούσε αμιγώς με το συναίσθημα. Είχα μιλήσει μαζί του μόλις δύο ημέρες πριν τον θάνατό του. Λέγαμε να έρθει να δει την παράσταση που παίζω.

Δεν είχε παραπονεθεί το τελευταίο διάστημα για την υγεία του, και τελευταία ήταν σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ήταν αναπάντεχο. Ο Λαυρέντης έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του. Και δίπλα να ήταν το ασθενοφόρο δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι.

Σε ραδιόφωνα, σε αυτοκίνητα, σε ταξί, παντού παίζονταν τραγούδια του Λαυρέντη. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο… δεν απαλύνει τον πόνο βέβαια, αλλά έχει το μεγαλείο του. Σε κάνει να νιώθεις ότι ήταν ένα άνθρωπος που αν μη τι άλλο δεν πέρασε μάταια από αυτόν τον κόσμο! Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις αυτό που αγαπάς και να επηρεάζεις ανθρώπους, γενιές ολόκληρες".

Αποκάλυψη σοκ για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Θα ζούσε σήμερα άμα...

Μια σημαντική αποκάλυψη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε στα 63 του χρόνια έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στο χωριό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στον Πτελεό Βόλου, υπάρχει απινιδωτής, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε μετά από δωρεά στο ΚΕΠ του χωριού που βρίσκεται στα 200 μέτρα από το σπίτι του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο απινιδωτής είναι δηλωμένος στο ΕΚΑΒ από 1/11/18. Μάλιστα υπάρχουν τέσσερα τηλέφωνα ανάγκης κολλημένα στην είσοδο και δύο άνθρωποι που έχουν κάνει ειδικά σεμινάρια και ξέρουν πώς λειτουργεί και δύο φορείς της περιοχής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share