Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νίκος Μουτσινάς: Νέα αρχή στη ζωή του!

Η φωτογραφία που ανέβασε!

31 Δεκεμβρίου 2019 15:49
Νίκος Μουτσινάς: Νέα αρχή στη ζωή του!

Μία νέα αρχή στη ζωή του φαίνεται πως θέλει να κάνει ο Νίκος Μουτσινάς ξεκινώντας από το σπίτι.

Πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός παρουσιαστής μετακόμισε σε σπίτι στα βόρεια προάστια και μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram από τη βεράντα του σπιτιού του.

Αυτή τη φορά έκανε μία νέα ανάρτηση από το γραφείο του όπου τον βλέπουμε να ποζάρει ανάμεσα σε κούτες.

«Κυριακουλα στο σπίτι! Γίνεται κάποια εκκαθάριση. Να σας πω κάτι? Ό,τι δεν είναι χρήσιμο σε μας μπορεί να το έχει ανάγκη κάποιος άλλος. Μην κρατάτε πράγματα που δεν ξέρατε καν ότι τα έχετε! Δώστε τα αν είναι σε καλή κατάσταση ή αλλιώς πετάξτε τα! Θα νιώσετε απίστευτη ανακούφιση! Κάντε το και θα με θυμηθείτε! Το ύφος του Άντι τα λέει όλα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Νίκος Μουτσινάς: ''Ρε γελοίε...'' Έμεινε άφωνος ο παρουσιαστής με πασίγνωστο τραγουδιστή!

«Ρε γελοίε...», είπε σήμερα στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς με το τηλεφώνημα που δέχτηκε, καθώς για λίγα λεπτά «κοκάλωσε». Εκτός από αυτό πρέπει να δείτε και το καυτό φιλί στο στόμα το έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς δημόσια με αυτήν την καλλονή!

Ο παρουσιαστής μετά το τραγούδι «Τόσα δειλινά» που έπαιξαν στο «Καλό μεσημεράκι», ακούστηκε μια ξένη φωνή στον αέρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς για λίγα λεπτά τα «έχασε» με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι να πει, καθώς ο άντρας που ακουγόταν είχε αλλάξει την φωνή του.

Ωστόσο, δεν άργησε να αποκαλυφθεί ποιος ήταν. «Ρε γελοίε Κουρκούλη, εσύ είσαι;» είπε ο παρουσιαστής.

 Νίκος Μουτσινάς

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η "γυναίκα" του! Φωτογραφία απόδειξη!

Ξέρετε ποια είναι η "γυναίκα" του Νίκου Μουτσινά; Σας έχουμε φωτογραφία - απόδειξη!

Ο λόγος φυσικά για την...

Ματίνα Νικολάου!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ και η Ματίνα Νικολάου, είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Οι δυο τους περνούν σχεδόν όλη την ημέρα μαζί, αφού συνεργάζονται και στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" αλλά και στην "Βερβερίτσα".Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Νίκος Μουτσινάς, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του μαζί με την Ματίνα Νικολάου και γράφει στη λεζάντα:

"Ύφος,χειλάκια,κουκούλα και η βραβευμένη πρωταγωνίστρια! Αυτό είναι Δευτέρα! #modellife #βραβευμενη #βερβεριτσαγιαπαντα".

Για την φιλία τους είναι σίγουρο ότι ξέρετε. Ωστόσο γνωρίζετε ότι ο Νίκος Μουτσινάς είχε καλή σχέση και με μοντέλο του GNTM;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share