Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Απόστολο Γκλέτσο για τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Οι… 17 νύχτες αϋπνίας…

Τα είπε όλα!

31 Δεκεμβρίου 2019 14:36
Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Απόστολο Γκλέτσο για τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Οι… 17 νύχτες αϋπνίας…

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος σχετικά με τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Καλεσμένος στο DOT, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και περιέγραψε τις … 17 νύχτες αϋπνίας. Χαμός στην οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη: Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δικηγόρος της Μαρίας Ελένης;

 Απόστολο Γκλέτσο για τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

«Ο γάμος μου με τη Μαρία Ελένη ήταν μια τρέλα, το κάναμε για πλάκα. Η αείμνηστη Ζωή, η Μαρία Ελένη, βάλαμε στον… χορό και τον Αλέξανδρο.

Έγινε για να σπάσουμε πλάκα. Ήταν πλάκα – πείραμα. Μπορεί και να πετύχαινε. Ξέραμε όμως, εγώ με τον Αλέξανδρο τα είχαμε μιλήσει, ότι αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο. Είχαμε 11 χρόνια διαφορά, αλλά τα 11 τα περίεργα. Του λέω είναι δύσκολο το εγχείρημα, μου λέει το ξέρω, είναι πείραμα. Ότι μπορεί να πετύχει, αφού το θέλετε κάντε το ρε παιδιά.

 Απόστολο Γκλέτσο για τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Το ήθελα, αλλά ήξερα ότι είναι δύσκολο να κάτσει. Ήταν ένα κοριτσάκι που άκουγε κάτι μουσικές, κάτι… πριόνια μέσα στο σπίτι. Έρχονταν οι φίλοι της και κάνανε πάρτι κάθε μέρα με τα… πριόνια. Ε, δεν γινόταν. Άντεξα 17 μέρες, 17 μέρες άυπνος. Έβαζε τη μουσική στο τέρμα. Ποιος να μαγειρέψει ρε, είσαι καλά τώρα; Τι; Ποιος; Η γυναίκα, μια γυναίκα. Ήταν 19 η Μαρία Ελένη, 19!», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ραγδαίες εξελίξεις! Πήγαν στα δικαστήρια οι κόρες της ζωής Λάσκαρη για τα κλειδιά του σπιτιού αλλά... (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην κόντρα της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.
Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συνεχίζεται ο "πόλεμος"! Η εξέλιξη που βάζει φωτιά

Στα δικαστήρια βρέθηκαν οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη, οι οποίες μέχρι και τώρα δεν έχουν καταλήξει σε μία συμφωνία μεταξύ τους σχετικά με τη διαχείριση του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη το οποίο ανήκε στην μητέρα τους, Ζωή Λάσκαρη.

Και οι δύο κόρες διεκδικούν το σπίτι. Οι δύο δικηγόροι από τις δύο πλευρές ζήτησαν αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 29 Νοεμβρίου.

Μάρθα Κουτουμάνου: Χαρούμενη ξανά η κόρη της Ζωής Λάσκαρη! Η νέα σχέση και η ξαφνική συγκατοίκηση!

Μάρθα Κουτουμάνου: Χαρούμενη ξανά η κόρη της Ζωής Λάσκαρη! Η νέα σχέση και η ξαφνική συγκατοίκηση!

Χαμογελά ξανά η Μάρθα Κουτουμάνου, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη αφού μια συγκατοίκηση την γέμισε χαρά!

Η κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου είναι ζευγάρι με τον Σωτήρη Μανίκα και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ενώ φοιτούσαν στην δραματική σχολή. Μάλιστα, είναι τόσο αγαπημένοι που έχουν κάνει ήδη και στο επόμενο βήμα της σχέσης τους. "Έπεσε νεκρός": Τραγωδία για την Μάρθα Κουτουμάνου!

undefined

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στη Real Life, οι δυο τους συγκατοικούν στο σπίτι που διατηρεί η Ζένια Μπονάτσου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Ωστόσο, το ζευγάρι επιλέγει να τηρεί σιγήν ιχθύος όσον αφορά τον έρωτά τους. Εκείνη αποφεύγει οποιαδήποτε ερώτηση αφορά τον σύντροφό της, καθώς προτιμά να βρίσκεται στο προσκήνιο μόνο μέσα από τη δουλειά της και όχι μέσω της προσωπικής της ζωής.

Σε αυτό συναινεί απόλυτα και ο σύντροφός της, που δεν επιθυμεί επίσης να θορυβεί λόγω της σχέσης που διατηρεί με την εγγονή της Ζωής Λάσκαρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share