Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σοκάρει πασίγνωστος Έλληνας καλλιτέχνης:«Τώρα είμαι καλά, αύριο μπορεί να μην είμαι»!

Η εξομολόγηση του για το πρόβλημα υγείας!

30 Δεκεμβρίου 2019 20:39
Σοκάρει πασίγνωστος Έλληνας καλλιτέχνης:«Τώρα είμαι καλά, αύριο μπορεί να μην είμαι»!

Σοκάρει ο πασίγνωστος Έλληνας καλλιτέχνης, Στέφανος Κορκολής για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λέγοντας:«Τώρα είμαι καλά, αύριο μπορεί να μην είμαι»! Μήνυμα έστειλε μέσα από το νοσοκομείο με τον ορό στο χέρι και ο Τρύφωνας Σαμαράς για το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

«Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια. Είναι μια προσωπική λειτουργία καινούργια, η οποία μου φρενάρει οτιδήποτε μελλοντικό. Ξέρεις κάτι; Κοιτάμε συνέχεια τον προορισμό και χάνουμε το ταξίδι», ανέφερε ο Στέφανος Κορκολής στο Gala.

Για την ασθένειά του είπε: «τώρα είμαι καλά, αλλά αύριο μπορεί να μην είμαι. Είναι τέτοιο το είδος της ασθένειας που έρχεται, χτυπάει, φεύγει, ξανάρχεται. Αλλά έχουμε μάθει πια ο ένας τον άλλον».

«Δεν ξέρω αν ήταν το ζήτημα της αρρώστιας που με οδήγησε στην αναθεώρηση. Νομίζω ότι μεγαλώνοντας το οπτικό μας πεδίο μεγαλώνει κι εκείνο. Και βλέπουμε τι υπάρχει γύρω. Αρχίζεις να απορρίπτεις πράγματα που είναι περιττά. Δεν νομίζω ότι η αρρώστια ήταν εκείνη που με καθόρισε. Με οδήγησε σίγουρα να κόψω το κάπνισμα, να το διαολοστείλω», είπε ο δημοφικής καλλιτέχνης.

«Μπήκες μήπως στη διαδικασία του αυτομαστιγώματος;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος με τον Στέφανο Κορκολή να του απαντά: «όχι, είχα να αντιμετωπίσω ένα πιο σημαντικό θέμα από το να κάνω ανασκοπήσεις σε πως και γιατί. Όταν έχεις μπροστά σου μια μάχη, δεν αναρωτιέσαι πως και γιατί έγινε. Γιατί μέχρι να το σκεφτείς όλο αυτό έχεις χάσει τη μάχη».

Σε ερώτηση για το αν έχει φίλους απάντησε πως «φίλοι μου είναι η οικογένεια μου. Και υπάρχει στη ζωή μου κι ένας παιδικός φίλος. Ήμουν πολύ πιο ανοιχτός παλιότερα. Ήμουν αγνός στις προθέσεις μου και ευκολόπιστος. Τελικά ανακάλυψα ότι όλο αυτό ήταν ψεύτικο. Όλα όσα σου έρχονται στη ζωή σε ωριμάζουν. Άρχισα κι εγώ να κάνω την οικονομία μου. Δεν γίνεται να είσαι με όλους φίλος. Μπάζει αυτό».

Θρήνος: Πέθανε η 2χρονη κόρη γνωστού καλλιτέχνη!

Την απώλεια της δύο ετών κόρης του θρηνεί ο γνωστός καλλιτέχνης της Country μουσικής Νεντ Λεντού. Το τραγικό γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση στο facebook και ο θάνατος της μικρής έφερε την θλίψη παγκοσμίως!

Δείτε επίσης: Πέθανε ο τεράστιος, Ρόμπερτ Εβανς!

Θρήνος: Πέθανε η 2χρονη κόρη γνωστού καλλιτέχνη!

Η δύο ετών Χέιβεν πνίγηκε με κάποιο αντικείμενο και έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα στο σπίτι όπως έγραψε ο καλλιτέχνης. Ο Λεντού με τη σύζυγό του και τον μεγαλύτερο γιο τους Μπρόνσον ζουν στα βορειοανατολικά του Κάνσας.

Θρήνος: Πέθανε η 2χρονη κόρη γνωστού καλλιτέχνη!

Θρήνος: Πέθανε η 2χρονη κόρη γνωστού καλλιτέχνη!

Η Χέιβεν έγινε δύο ετών πριν από έξι εβδομάδες. Ο Λεντού είναι ο γιος του πρώην πρωταθλητή του ροντέο και πασίγνωστου καλλιτέχνη της country Μουσικής Κρις Λεντού που πέθανε το 2005 από καρκίνο σε ηλικία 56 ετών. Ο Νεντ έπαιζε ντραμς στην μπάντα του πατέρα του και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2017 στον "ναό" της Country μουσικής Ryman Auditorium.

11χρονη έχασε τη ζωή της από οδοντόκρεμα: Η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς!

Μια συγκινητική αληθινή ιστορία με μια οδοντόκρεμα, το σκεφτήκατε ότι μπορεί να είναι θανατηφόρα; Μια 11χρονη έχασε τη ζωή της από το λάθος που κάνουν πολλοί γονείς!

Το βούρτσισμα των δοντιών είναι μια καθημερινή συνήθεια. Πόσες φορές όμως αναρωτηθήκαμε αν το προϊόν που χρησιμοποιούμε μπορεί να μην κάνει για εμάς; Θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σας να κοιτάξετε την ετικέτα στην οδοντόκρεμα αν είχατε αλλεργία στο γάλα;

undefined
Η ιστορία αυτού του μικρού κοριτσιού μπορεί να αλλάξει τις συνήθειές μας και να γλιτώσει πολλά παιδιά από αλλεργίες.

Η Μόνικα συνήθιζε να διαβάζει όλες τις ετικέτες στις οδοντόκρεμες όταν η κόρη ήταν μικρότερη. Δεν είδε ποτέ κάτι που να περιέχει γαλακτοκομικά προϊόντα σε οδοντόκρεμα. Οπότε δεν συνέχισε να το κάνει, καθώς τα χρόνια περνούσαν. Αν είχε διαβάσει την ετικέτα σε αυτή την οδοντόκρεμα, η Μόνικα θα έβλεπε ότι περιείχε ουσία, η οποία προέρχεται από πρωτεΐνες γάλακτος.

undefined

«Δεν σκέφτηκα να κοιτάξω τα συστατικά του προϊόντος», δήλωσε η Μόνικα. «Σε αντίθεση με ό, τι λέει ο καθένας, αισθάνομαι σαν να απέτυχα!».

Με την ευκαιρία διαβάστε: Είπε στην κόρη της να αδειάσει όλη την οδοντόκρεμα στο πιάτο.Ο λόγος; Πολύτιμος!

Όταν πήγε να χρησιμοποιήσει την οδοντόκρεμα, η Μόνικα είπε ότι η κόρη της ήταν τόσο ενθουσιασμένη που χρησιμοποίησε την «ειδική οδοντόκρεμα της». Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη χρήση της, η ίδια ήξερε ότι κάτι δεν πήγε καλά, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και τα χείλη της άρχισαν να γίνονται μπλε.

Αλλεργική αντίδραση στην οδοντόκρεμα

undefined

Μόλις κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά είπε «Νομίζω πως έχω αλλεργική αντίδραση στην οδοντόκρεμα» και τα χείλη της ήταν ήδη μπλε, λέει η Μόνικα. «Την πήρα και την έβαλα στο κρεβάτι μου. Έτρεξα στο σαλόνι, είπα στην κόρη μου «Κάλεσε ασθενοφόρο!» και άρπαξα το αντιισταμινικό. Λέει, “Μαμά, δεν μπορώ να αναπνεύσω”. Της είπα: «Σ ‘αγαπώ, ναι, μπορείς».

Η Μόνικα χορήγησε το αντιισταμινικό φάρμακο στην κόρη της, αλλά δεν ενήργησε. Άρχισε επίσης να της κάνει ΚΑΡΠΑ, αλλά η αντίδραση ήταν πολύ σοβαρή σε αυτό το σημείο.

undefined
«Η οδοντόκρεμα ήταν πάνω από τα δόντια και τα ούλα της και της έκοψε το οξυγόνο της», είπε η Μόνικα. Δυστυχώς, η μικρή πέθανε δύο ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Η Μόνικα εξακολουθεί να αισθάνεται υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης της, αλλά ξέρει ότι τίποτα δεν θα την φέρει πίσω. Η οικογένεια τώρα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ιστορία της μικρής προς όφελος της κοινής γνώμης.

«Δεν μπορούμε να την φέρουμε πίσω, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε άλλους στο όνομά της», δήλωσε η Μόνικα. «Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους ανθρώπους που παίρνουν σοβαρά τις αλλεργίες. Η μικρή ήθελε να αλλάξει τον κόσμο, αλλά είναι τραγικό το πώς το κάνει».

Επίσης διαβάστε ποια είναι η οδοντόκρεμα που αφήνει άνεργους τους οδοντιάτρους!

undefined
Η συγκλονισμένη μητέρα έχει ένα ισχυρό μήνυμα προς τους γονείς παιδιών με αλλεργίες: «Διαβάστε τα πάντα. Μην επαναπαύεστε, μόνο και μόνο επειδή το διαχειρίζεστε για αρκετά χρόνια». «Δεν μπορείς να είσαι άνετος ή να νιώθεις ντροπή ή να φοβάσαι να ρωτήσεις και να εξασφαλίσεις ότι τα συστατικά είναι εντάξει. Να είστε ο συνήγορος του παιδιού σας».

Μια καθημερινή διαδικασία που έφερε τον θάνατο σε ένα μικρό κορίτσι. Διαβάστε τις ετικέτες, ρωτήστε για να προλάβετε τις αλλεργικές αντιδράσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share