Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το μήνυμα του Τρύφωνα Σάμαρα μέσα από το νοσοκομείο με τον ορό στο χέρι! (photo)

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

30 Δεκεμβρίου 2019 19:32
Το μήνυμα του Τρύφωνα Σάμαρα μέσα από το νοσοκομείο με τον ορό στο χέρι! (photo)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ανήμερα των Χριστουγέννων με αφόρητους πόνους στην κοιλιά .

Ο γνωστός κομμωτής μπορεί να έζησε μερικές δύσκολες στιγμές μέσα στην περίοδο των γιορτών, όμως ο ίδιος έχει αφήσει πίσω του τις ζόρικες στιγμές.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Τρύφωνας Σαμαράς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν αυτές τις ημέρες, εκφράζοντας τις σκέψεις του γι’ όλο αυτό που έζησε:

«Η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία μου με δίδαξε πολλά στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας!!!! Και πάνω απ’ όλα τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομειου Ευαγγελισμός. Σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου τα καλύτερα για το 2020! Υγεία αγάπη τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορεί να έχει κάποιος! Καλή Χρονιά»

Θρίλερ για τον Τρύφωνα Σαμαρά: Οι ώρες αγωνίας μετά το έμφραγμα!

undefined

Ώρες αγωνίας φαίνεται να περνά ο Τρύφωνας Σαμαράς μετά το έμφραγμα που τον έχει στεναχωρήσει...

Ο λόγος φυσικά για τον φίλο του Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ καλοί φίλοι και όπως είναι λογικό η είδηση για την κατάσταση της υγείας του, έχει στεναχωρήσει αρκετά τον Τρύφωνα, ο οποίος και βρίσκεται στο πλευρό του από τη στιγμή που το έμαθε.

Τρύφωνας Σαμαράς - Νίκος Κοκλώνης

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι ο παρουσιαστής του Open, περιμένει τις εξετάσεις του, οι οποίες θα δείξουν και την πορεία του.

"Το σημαντικό είναι πως έχει διαφύγει εντελώς το κίνδυνο. Σε δεύτερο χρόνο μπαίνει φυσικά και το χειρουργείο που πρέπει να κάνει για τη μύτη του…", είπαν στην εκπομπή.

«Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια...»! Συγκινούν τα λόγια του Τρύφωνα Σαμαρά!

«Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια...» συγκινούν τα λόγια του Τρύφωνα Σαμαρά! Συγκλονισμένος είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος "έφυγε" χθες το βράδυ, όταν η μηχανή του εξετράπη της πορείας της.

Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα αίτια που τροχαίου.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, μεταξύ άλλων γνωστών, αλλά και φίλων του νικητή του Power of love θέλησε να του "αντίο" και μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Τρύφωνας Σαμαράς Πάνος Ζάρλας

Τρύφωνας Σαμαράς Πάνος Ζάρλας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share