Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βικτώρια Καρύδα: Αυτή είναι η πραγματική της καταγωγή!

Το bullying και τα προβλήματα που αντιμετώπισε!

28 Δεκεμβρίου 2019 11:22
Βικτώρια Καρύδα: Αυτή είναι η πραγματική της καταγωγή!

Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή της Βικτώριας Καρύδα!

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στην καταγωγή της και την ενασχόληση της με το μόντελινγκ, ενώ αποκάλυψε αν έχει υποστεί bullying στο παρελθόν! Διαβάστε με την ευκαιρία το δημόσιο μήνυμά της που έδωσε η Βικτώρια!

«Ο πατέρας μου είναι Έλληνας και η μητέρα του Ουκρανέζα. Για αυτό έχω πάει και στα Καλλιστεία το 2003. Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω αν δεν ήμουν Ελληνίδα. Ήρθαμε στην Ελλάδα όταν ήμουν 17 ετών. Ζούσαμε Αλεξανδρούπολη. Ένας φίλος μου, μού έδωσε μια εφημερίδα, που έλεγε για το casting. Έκανα την αίτηση και με κάλεσαν στην Αθήνα. Τότε ξεκίνησα το μόντελινγκ και ήρθα στην Αθήνα.

Οι γονείς μου έμειναν στην Αλεξανδρούπολη και μετά από τέσσερα χρόνια ήρθαν στην Αθήνα. Δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα λόγω της προφοράς μου. Κάποιες λίγες φορές μόνο αλλά δεν έδωσα σημασία», είπε, μεταξύ άλλων, η Βικτώρια Καρύδα...

Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία που μας έβαλε σε σκέψεις!

Μια φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα που μας έβαλε σε σκέψεις!

Το αγαπημένο μοντέλο ένα χρόνο περίπου από την στυγερή δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στην Βούλα προσπαθεί να βρει και πάλι τους ρυθμούς της.

Η Βικτώρια μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο έχει περάσει τον εφιάλτη, όμως κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της πρωτίστως για χάρη των δύο τους παιδιών. Έτσι μετά από ένα χρονικό διάστημα απουσίας από τα φώτα δημοσιότητας και από δουλειές γύρισε πίσω πιο ώριμη και αποφασισμένη να κερδίσει τον πόνο.

Έχει ξεκινήσει το μόντελινγκ και έχει ενεργό ρόλο και στα social media.

Πριν κάποιες μέρες όμως ανέβασε μια φωτογραφία που μας παραξένεψε...αφού φωτογραφήθηκε στην παράλια αυτήν την χειμερινή περίοδο και φαινόταν να το απολαμβάνει μάλιστα με ένα πιάτο στο χέρι...Φαίνεται πως πια την Βικτώρια δεν την πτοεί τίποτα πια, ούτε καν το κρύο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share