Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έκτακτη... ανακοίνωση από τη Σία Κοσιώνη!

Το δημόσιο μήνυμά της!

25 Δεκεμβρίου 2019 14:12
Έκτακτη... ανακοίνωση από τη Σία Κοσιώνη!

Την δική της Χριστουγεννιάτικη... ανακοίνωση έκανε η Σία Κοσιώνη!

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, μετά από αυτό που έπαθε στο πλατό, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου στέλνει τις ευχές της σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: "Κάθε φορά που βρίσκομαι στο στούντιο τέτοιες μέρες σκέφτομαι όλους αυτούς που συχνά μου λένε ότι κάθε βράδυ δεν είμαι μόνο ο άνθρωπος που τους ενημερώνει αλλά είμαι η παρέα τους. Σε όλους αυτούς, λοιπόν, που φέτος τις γιορτές δεν έχουν παρέα στέλνω απόψε όλη μου την αγάπη! #christmas #youarenotalone #wishes #love #skai #studio #news"

Μεγαλείο ψυχής από την Σία Κοσιώνη: Υπόκλιση!

Η Σία Κοσιώνη, για ακόμα μια φορά, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και ότι βρίσκεται κοντά σε παιδιά που μας έχουν όλους ανάγκη!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης βρέθηκαν στο ΕΛΕΠΑΠ και δίπλα σε παιδιά με προβλήματα αναπηρίας και δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Μάλιστα η Σία Κοσιώνη πόσταρε και μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής! Συγκεκριμένα ανέφερε: "Όταν επισκέφθηκα πρώτη φορά την ΕΛΕΠΑΠ συνειδητοποίησα τι θα πει γενναίο παιδί, τι θα πει δυνατός γονιός και τι θα πει άνθρωποι που νοιάζονται. Φέτος για τα υπέροχα αυτά παιδιά νοιάζεται και το ArGOODaki των @goodysburgerhouse που θα τους προσφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών σίτισης και εκπαίδευσης, στα έξι παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Πάρτε το αγκαλιά και μαζί του τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ! #argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove"!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

"Τους επόμενους μήνες θα...": Η γλυκιά ανακοίνωση της Σίας Κοσιώνη για την εγκυμοσύνη!

Με τον πιο γλυκό τρόπο είχε επιλέξει να ανακοινώσει την πρώτη της εγκυμοσύνη πριν 2 χρόνια η Σία Κοσιώνη!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είναι μητέρα ενός κούκλου γιου, τον οποίο συχνά μας τον παρουσιάζει στο Instagram και εμείς γυρνάμε τον χρόνο λίγο πίσω και σας πάμε στις ημέρες που είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα μαντάτα!

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της ζητώντας την... κατανόηση του κοινού, καθώς για κάποιο διάστημα, όπως λέει, τις ειδήσεις θα τις παρουσίαζαν δύο!

Θυμηθείτε το γλυκό μήνυμα στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share