Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Παραμορφώθηκε" το σώμα του Γιώργου Παπαδάκη!

Το βιντέακι που μας άφησε άφωνους!

23 Δεκεμβρίου 2019 14:14

Όχι, μην πηγαίνει ο νους σας στο κακό! Απλώς είδαμε τον Γιώργο Παπαδάκη, λίγο διαφορετικό και με "παραμορφωμένο" σώμα!

Κοιτάζοντας το Instagram του ANT1, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε κάτι απίστευτο. Συγκεκριμένα, το κανάλι έχει φτιάξει βιντεάκια με τους παρουσιαστές να βρίσκονται μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη μπάλα.

Αυτός που μας "κέρδισε" φυσικά, ήταν ο αγαπημένος παρουσιαστής της εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα". Και για να μην πολυλογούμε δείτε και μόνοι σας:

Άγριος τσακωμός για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Άγριος τσακωμός ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον Γιάννη Ραγκούση το πρωί της Παρασκευής (19/12) στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Όλα ξεκίνησαν από την άρνηση του Γιάννη Ραγκούση να κάνει διάλογο!

Δείτε τον διάλογό τους:

Γιώργος Παπαδάκης: "Κύριε Ραγκούση, δεν είναι σωστό να γίνεται μονόλογος. Ξέρετε κάτι; Φέρνετε κι εμένα σε δύσκολη θέση".


Γιάννης Ραγκούσης: "Κύριε Παπαδάκη, τώρα να σας πω, εγώ σ’ αυτά ξέρετε, δεν είμαι κανά παιδί, ούτε κανάς χθεσινός".

Γιώργος Παπαδάκης: "Ούτε εγώ είμαι χθεσινός! Εγώ είμαι πολύ πιο παλιός από εσάς! Είμαι 45 χρόνια στη δημοσιογραφία".

Γιάννης Ραγκούσης: "Κύριε Παπαδάκη, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω".

Γιώργος Παπαδάκης: "Δεν ακούτε τίποτα όμως. Ούτε εμένα δεν ακούτε!"

Γιάννης Ραγκούσης: "Τι να ακούσω; Εγώ από το τηλέφωνο δεν πρόκειται να κάνω διάλογο με κανέναν. Κλήθηκα να μιλήσω μαζί σας στο τηλέφωνο".

Γιώργος Παπαδάκης: "Τότε ευχαριστώ πάρα πολύ, καλημέρα σας! Εάν δεν θέλετε να μιλήσετε και με τον παρουσιαστή της εκπομπής (σ.σ. στο σημείο αυτό εξαφανίστηκε η φωτογραφία του Γιάννη Ραγκούση από το πλάνο, με τον παρουσιαστή να ζητά να… επιστρέψει). Κύριε Ραγκούση, αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε διάλογο και με εμένα, ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας! Εγώ τι είμαι εδώ; Πασαδόρος της άποψης του Γεωργιάδη ή του Ραγκούση; Δεν είναι αυτό δημοκρατικό".

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του, ενώ μάλιστα πολλές φορές δείχνει την συναισθηματική του κατάσταση on air, όπως είχε γίνει με έναν θάνατο που τον "τσάκισε".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share