Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

10.000.000 ευρώ για την Αθηνά Ωνάση: Η μεγάλη επένδυση στην... Αττική!

Το γνωρίζατε;

21 Δεκεμβρίου 2019 15:33
10.000.000 ευρώ για την Αθηνά Ωνάση: Η μεγάλη επένδυση στην... Αττική!

Γνωρίζετε για την επένδυση των 10.000.000 ευρώ που ήθελε να κάνει στην Αττική η Αθηνά Ωνάση;

Το δικό της κέντρο ιππασίας ήθελε να δημιουργήσει η Αθηνά Ωνάση στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Ο χώρος που ήθελε να αξιοποιήσει είναι το υπερσύγχρονο Ολυμπιακό Κέντρο του Δήμου Μαρκόπουλου και συγκεκριμένα, το συγκρότημα «Απολλώνιο» στον Άγιο Σπυρίδωνα.

«Θα μπορούσε μεταξύ άλλων κέντρων ιππασίας η Αθηνά Ωνάση να φτιάξει το δικό της προπονητικό κέντρο κοντά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας, καθώς διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να φτιάξει το δικό της χώρο, αλλά και να τον συντηρήσει» είχε αναφέρει ο δήμαρχος της περιοχής.

Ωστόσο, αυτή η επένδυση δεν έγινε ποτέ.

Σε μαύρο χάλι η Αθηνά Ωνάση!

Αυτή η είδηση σίγουρα δεν άρεσε στην Αθηνά Ωνάση. Σε μαύρο χάλι η χρυσή κληρονόμος.

Ένα δημοσίευμα με τον τίτλο "Αυτό που δεν του χάρισε η Ωνάση θα του το χαρίσει η Ντενίζ" κάνει γνωστό ότι ο Ντόντα και η σύζυγός του κάνουν προσπάθειες για να γίνουν γονείς.

Αυτή η είδηση έκανε την Αθηνά Ωνάση, να περάσει τραγικές ώρες, διότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ίδια είχε μείνει έγκυος αλλά το είχε χάσει.

Ντόντα και Ντενίζ, θέλουν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί και μάλιστα γι’ αυτό έχουν μιλήσει και στην κόρη του Αλβάρο, ενώ η Ντενίζ δεν κρύβει την ανυπομονησία της να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αθηνά Ωνάση έχει κλειστεί στον εαυτό της και έχει απομονωθεί. Μάλιστα το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει στο διαδίκτυο και ν’ αναζητά το όνομα του πρώην συζύγου της για να βλέπει τι γράφουν για εκείνον.

Άλλο δημοσίευμα, υποστηρίζει πως η Αθηνά είναι έτοιμη να πάει να μείνει στην Ελβετία κοντά στον πατέρα και τα αδέλφια της, αφού η σχέση της με τον Τιερί Ρουσέλ έχει αποκατασταθεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share