Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

4+1 προτάσεις για Χριστουγεννιάτικο δώρο... ψυχής! Ο Τάσος Δούσης σας εύχεται καλά Χριστούγεννα από την μαγευτική Βιέννη!

"Τα Χριστούγεννα είναι σαν μια υπέροχη τούρτα σοκολάτα-φράουλα"

20 Δεκεμβρίου 2019 11:31
4+1 προτάσεις για Χριστουγεννιάτικο δώρο... ψυχής! Ο Τάσος Δούσης σας εύχεται καλά Χριστούγεννα από την μαγευτική Βιέννη!

Το δικό του μήνυμα για τα Χριστούγεννα έστειλε ο Τάσος Δούσης από την υπέροχη και γιορτινή Βιέννη, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, λίγες ώρες πριν μας ξεναγήσει μέσω της εκπομπής του στο Μαρόκο, αφού μας εξήγησε γιατί τα Χριστούγεννα είναι οι πιο όμορφες μέρες του χρόνου, στην συνέχεια μας πρότεινε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα ψυχής!

Δείτε την ανάρτησή του στο Athensmagazine.gr:

Τα Χριστούγεννα είναι σαν μια υπέροχη τούρτα σοκολάτα-φράουλα! Την τρώμε αργά από τις άκρες και παρακαλάμε να μην τελειώσει ποτέ,όπως μια επιθυμία μας που παρακαλάμε να διαρκέσει για πάντα επειδή μας γλυκαίνει το στόμα το μυαλό τις αισθήσεις! Τα Χριστούγεννα είναι η πιό όμορφη και η πιό γλυκιά γιορτή του χρόνου. Φέτος ας δείξουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους, παρά για πράγματα! ”Προτάσεις για Χριστουγεννιάτικο δώρο: Για τον εχθρό σας, συγχώρεση. Για τον αντίπαλό σας, ανοχή. Για τον φίλο σας, την καρδιά σας. Για τον πελάτη σας, υπηρεσία. Προς όλους, φιλανθρωπία. Σε κάθε παιδί, ένα καλό παράδειγμα. Για τον εαυτό σας, σεβασμό.” Oren Arnold
Να περάσουμε όλοι όμορφα,να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του...
#eikonesbytasosdousis

"Όταν μιλάμε για στολισμό πόλης και δεν παίζουμε": Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στην Χριστουγεννιάτικη Βιέννη!

Μια πρώτη γεύση από το τι θα πει Χριστούγεννα στη Βιέννη μας έδωσε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και εκδότης ετοιμάζεται να μας... ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αυστρίας και θαυμάζει τον στολισμός της, ο οποίος έρχεται σε άκρα αντίθεση με τον αντίστοιχο δικό μας στην Αθήνα, τον οποίο είχε... "στολίσει" ο Τάσος Δούσης σε πρόσφατη ιστορία του στο Instagram!

Πάρτε λοιπόν μια πρώτη γεύση από... Εικόνες του Τάσου Δούση στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share