Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ερωτευμένη η Αννίτα Πάνια!

Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

13 Δεκεμβρίου 2019 15:28
Ερωτευμένη η Αννίτα Πάνια!

Κι όμως! Η Αννίτα Πάνια είναι ερωτευμένη αλλά όχι με αυτό που νομίζετε...

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Open, μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, δεν είναι λάτρης των social media, καθώς σπάνια θα δείτε φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, εμείς ψάξαμε το προφίλ της και βρήκαμε μια φωτογραφία από την Καλαμάτα, τον τόπο καταγωγής της, με τον οποίο και είναι ερωτευμένη!

"Μπορώ να ζω μόνο..." Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια!

Η Αννίτα Πάνια βάζει τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα σχετικά με τις δίαιτες που υποτίθεται πως ακολουθεί. Συγκλονιστική ήταν η απάντηση της όταν ρωτήθηκε για αυτό το γεγονός!

Αφορμή στάθηκε η καλεσμένη της Μπέσσυ Αργυράκη, για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της!

"Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί οι άνθρωποι τρώνε φαγητό. Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά. Το αστείο είναι -και μου δίνεις την ευκαιρία να το πω- ότι τελευταία διάβασα για τη "μαγική δίαιτα με την οποία έχασε τα κιλά η Πάνια". Εγώ έχω κάνει μια μαγική δίαιτα με σοκολάτα, με παγωτό.

Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα. Βλέπεις και διαβάζεις πράγματα σχετικά με τα κιλά γιατί ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο..."

Παλάτι: Το καμαρίνι της Αννίτας Πάνια θα το ζήλευε και η... Βασίλισσα Ελισάβετ!

Σε παλαιότερο κλείσιμο εκπομπής της Αννίτας Πάνια ετοίμασαν ένα αφιερωματικό βίντεο, το οποίο περιλάμβανε και πλάνα από την ίδια, την ώρα που ετοιμάζεται στο καμαρίνι της.

Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά τον προσωπικό χώρο της παρουσιάστριας. Οπως είδαμε, πρόκειται για έναν εξαιρετικά απλό χώρο, με πολλά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς ωστόσο να κοσμούν τον καθρέφτη, όπου η παρουσιάστρια ετοιμάζεται.

Δείτε το καμαρίνι στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share