Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Τους επόμενους μήνες θα...": Η γλυκιά ανακοίνωση της Σίας Κοσιώνη για την εγκυμοσύνη!

Ράγισε καρδιές!

12 Δεκεμβρίου 2019 15:11

Με τον πιο γλυκό τρόπο είχε επιλέξει να ανακοινώσει την πρώτη της εγκυμοσύνη πριν 2 χρόνια η Σία Κοσιώνη!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είναι μητέρα ενός κούκλου γιου, τον οποίο συχνά μας τον παρουσιάζει στο Instagram και εμείς γυρνάμε τον χρόνο λίγο πίσω και σας πάμε στις ημέρες που είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα μαντάτα!

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της ζητώντας την... κατανόηση του κοινού, καθώς για κάποιο διάστημα, όπως λέει, τις ειδήσεις θα τις παρουσίαζαν δύο!

Θυμηθείτε το γλυκό μήνυμα στο Athensmagazine.gr:

Μεγαλείο ψυχής από την Σία Κοσιώνη: Υπόκλιση!

Η Σία Κοσιώνη, για ακόμα μια φορά, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και ότι βρίσκεται κοντά σε παιδιά που μας έχουν όλους ανάγκη!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης βρέθηκαν στο ΕΛΕΠΑΠ και δίπλα σε παιδιά με προβλήματα αναπηρίας και δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Μάλιστα η Σία Κοσιώνη πόσταρε και μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής! Συγκεκριμένα ανέφερε: "Όταν επισκέφθηκα πρώτη φορά την ΕΛΕΠΑΠ συνειδητοποίησα τι θα πει γενναίο παιδί, τι θα πει δυνατός γονιός και τι θα πει άνθρωποι που νοιάζονται. Φέτος για τα υπέροχα αυτά παιδιά νοιάζεται και το ArGOODaki των @goodysburgerhouse που θα τους προσφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών σίτισης και εκπαίδευσης, στα έξι παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα. Πάρτε το αγκαλιά και μαζί του τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ! #argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove"!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Σία Κοσιώνη: Ανακοίνωσε τη νέα... δουλειά!

Τη νέα δουλειά του συνεργάτη της, Γιάννη Πιτταρά, αανακοίνωσε μέσω των social media, η Σία Κοσιώνη.

Ο Γιάννης Πιτταράς, ο οποίος βρισκόταν στον ΣΚΑΙ, πέρασε στο δυναμικό της ΕΡΤ1 και πλέον θα τον βλέπουμε μαζί με τον Δημήτρη Κοτταρίδη στην πρωινή ζώνη της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως είναι λογικό, η πρώην συνεργάτης του, Σία Κοσιώνη, πριν λίγες ημέρες, ανακοίνωσε το νέο βήμα του Γιάννη Πιτταρά με μια φωτογραφία τους στο Instagram, όπως έκανε άλλωστε και με τον... "αντικαταστάτη" της στο δελτίο ειδήσεων.

Στη λεζάντα έγραφε: "Δεν χάνω συνάδελφο, συνταξιδιώτη χάνω! #pittaras #newjob #newchallenge #breakaleg #colleagues #friends #moments #gloriousmoments #skai"

Έκτακτη ανακοίνωση της Σίας Κοσιώνη: Η τραγωδία, οι νεκροί και το... μεγαλείο!

Το πραγματικό της πρόσωπο προς τα έξω έβγαλε για ακόμα μια φορά η Σία Κοσιώνη, έπειτα και από την ανακοίνωσή της στο Instagram!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έδειξε το μεγαλείο ψυχής της, βοηθώντας να συγκεντρωθούν χρήματα και αγαθά για τον δοκιμασμένο λαό της Αλβανίας, μετά τον φονικό σεισμό που άφησε πίσω του νεκρούς και... συντρίμμια!

"Ένα «βουνό» ανθρωπιάς συγκεντρώθηκε σήμερα για τον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας. Στον Αγιο Σωστη παρέα με τις υπέροχες εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού. #oloimazimporoume #albania #aid #redcross #earthquake #solidarity", έγραψε χαρακτηριστικά!

Δείτε το σχετικό ποστ στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτο: Η Σία Κοσιώνη έχει δίδυμη... αδελφή! Δείτε το πρόσωπό της

Μια απίστευτη αποκάλυψη μας έκανε η Σία Κοσιώνη, μέσα από την προσωπική της σελίδας στο Instagram πριν λίγες ώρες!

Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της στον ΣΚΑΙ και μόλις την είδαμε μείναμε άφωνοι! Ο λόγος; Πως η παρουσιάστρια μετά το νέο της... στυλ απέκτησε δίδυμη αδελφή!

Φυσικά και αναφερόμαστε μεταφορικά αφού η κοπέλα που έχει αναλάβει το μακιγιάζ της πριν βγει η παρουσιάστρια στον αέρα είναι ίδια με την Σία Κοσιώνη!

Δεν μας πιστεύετε; Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share