Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανατριχιάζει η Βάνα Μπάρμπα: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! (Video)

Σοκ!

11 Δεκεμβρίου 2019 19:09
Ανατριχιάζει η Βάνα Μπάρμπα: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! (Video)

Για τις δύσκολες πτυχές της ζωής της, αλλά και την πρόσφατη απώλεια της αδελφής της μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

«Έχω να τον δω έξι χρόνια. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει τα Χριστούγεννα και να είμαστε μαζί με το παιδί. Και με τα δικά του παιδιά και να είμαστε όλοι γεμάτοι αγάπη. Δεν θέλω να μιλήσει κανένας άσχημα γι’ αυτόν. Επέλεξε να φύγει. Τραγικό. Όμως τον ευχαριστώ που μου χάρισε ένα παιδί. Και δεν θα επιτρέψω ποτέ στην κόρη μου και σε κανέναν να μιλήσει άσχημα γι’ αυτόν, ποτέ. Η Φαίδρα έχει να τον δει πολλά χρόνια, έχει έναν πόνο μέσα της. Βέβαια, ο ίδιος δεν μου συγχωρεί την δημοσιοποίηση με τον θυμό που είχα. Εγώ δεν ζήτησα ποτέ χρήματα, διατροφές. Έδειξα μια γενναιοδωρία σε αυτό το κομμάτι. Ποιον τιμωρείς; Μια γυναίκα που δεν σου ζητάει χρήματα; Είναι λίγο άδικο. Έχει κάνει καινούρια οικογένεια, θέλω να είναι ευτυχισμένοι, αλλά δεν θα συγχωρήσω αυτό που τραβάω στην εφηβεία», ανέφερε για τον πατέρα της κόρης της.

Όσον αφορά την απώλεια της αδερφής της ανέφερε; «Είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυσυζητάω γιατί είναι κάτι που δεν το έχω ξεπεράσει και αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ δύσκολα για μας. Θέλω να πω σε όλους όσοι έχουν οικογένεια και αδέρφια, κάθε μέρα να την ζουν σαν να είναι η τελευταία τους στιγμή. Εγώ τώρα που την έχασα, τώρα κατάλαβα πόσο λάθος έκανα που δεν έδινα χρόνο. Είμαι γεμάτη ενοχές, αλλά τώρα πια είναι αργά. Είναι δύσκολο. Μου άλλαξε της ζωή. Ξυπνάς μια μέρα και λείπει ένας άνθρωπος από τη ζωή σου».

Αβα Γαλανοπούλου: Από τον εφιάλτη της ανορεξίας και τον παντρεμένο έκανε στροφή στον Θεό!

Από τον εφιάλτη της ανορεξίας και τον παντρεμένο έκανε στροφή στον Θεό η Αβα Γαλανοπούλου!

Μια δύσκολη περίοδο πέρασε το τελευταίο διάστημα η Άβα Γαλανοπούλου και τώρα σιγά σιγά βρίσκει τις ισορροπίες της. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές «Δυο ξένοι», «50-50» και «Λατρεμένοι μου γείτονες» πέρασε πολύ δύσκολα όταν ο πρώην σύντροφός της, καταχράστηκε τις οικονομίες μιας ζωής που είχε και την «πρόδωσε».

Η περιπέτειά της ξεκίνησε το 2011 και την κατέβαλε ψυχολογικά. Η άλλοτε κεφάτη και χαμογελαστή ηθοποιός έφθασε να ζυγίζει 47 κιλά και να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ίδια κινήθηκε τελικά νομικά εναντίον του πρώην συντρόφου της και δικαιώθηκε, ωστόσο, ακόμη αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις και δεν έχει συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Άβα Γαλανοπούλου έχει βρει καταφύγιο σε λίγους δικούς της ανθρώπους που έχει κοντά της και στον Θεό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στους Αμπελόκηπους, όπου εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα, με μεγάλα γυαλιά ηλίου να καλύπτουν το πρόσωπό της.

Ωστόσο, το περιβάλλον της ηθοποιού διαψεύδει το ότι η Άβα βρέθηκε στο συγκεκριμένο ναό, μιας και δεν μένει καν κοντά στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Φυσικά, και η γνωστή ηθοποιός πηγαίνει στην εκκλησία κοντά στο σπίτι της και έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπούν και την στηρίζουν, αλλά σιγά σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει τις ισορροπίες της και να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share