Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα 7 χειρότερα πουλόβερ φορεμένα από διάσημους!

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας!

11 Δεκεμβρίου 2019 15:58
Τα 7 χειρότερα πουλόβερ φορεμένα από διάσημους!

Τα τελευταία χρόνια τα Χριστούγεννα η μόδα προστάζει εκτός από το σπίτι μας να "στολιζόμαστε" κι εμείς. Η ιδέα ενός καθημερινού outfit αποτελούμενο από πουλόβερ με ταράνδους, στολισμένα δέντρα ή νιφάδες χιονιού μπορεί να ακούγεται χαριτωμένη (κυρίως σε ένα γυναικείο look) αλλά δεν είναι πάντα τόσο επιτυχημένη.

Το Athensmagazine.gr λοιπόν βρήκε για εσένα τα 7 χειρότερα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ που έχουν φορεθεί από διάσημους το Χόλιγουντ όχι τόσο για να γελάσεις με τις τραγικές τους εμφανίσεις όσο για να τα αποφύγεις σε περίπτωση που σου πέρασαν έστω και για ένα από το μυαλό να αγοράσεις ένα από αυτά.

Ωστόσο, επειδή η ομάδα του Athensmagazine.gr αγαπάει να φτιάχνει λίστες να σου θυμίσουμε τις 10 ατάκες διάσημων που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

1.Λεμπρόν Τζέιμς

Ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ προτίμησε ένα πουλόβερ με ένα υπέρλαμπρο λάμα. Τα λόγια είναι περιττά.

2. Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ δεν φόρεσε πουλόβερ αλλά μια ζακέτα - ρόμπα στολισμένη από πάνω έως κάτω με γιρλάντες και μπάλες! Όσο άσχημο κι αν είναι έχει ένα ιδιαίτερο στυλ.

3. Κρεγκ Ρόμπινσον

Ο διάσημος ηθοποιός φόρεσε με καμάρι ένα χιουμοριστικό πουλόβερ με... άγριες διαθέσεις!

4. Χάουι Μαντέλ

Μια ιδιαίτερη πρόταση που μπορεί να φορεθεί και εκτός Χριστουγέννων.

5. Κάλεϊ Κουόκο

Η αγαπημένη ηθοποιός μπορεί να φαίνεται πολύ ενθουσιασμένη με τη στιλιστική της επιλογή αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το συνοδό της.

6.Μάιλι Σάιρους

Η πάντα εκκεντρική Μαίλι Σάιρους δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι λιγότερο από ένα πουλόβερ με "παράνομο" μήνυμα!

7. Σνουπ Ντογκ

Ο γνωστός ράπερ μάλλον παρήγγειλε ένα πουλόβερ που θα απεικονίζει τον εαυτό του σε έναν χιονάνθρωπο! Τι να πρωτοσχολιάσουμε;

Απίστευτο: Αυτά είναι τα πιο περίεργα και ακριβοπληρωμένα αντικείμενα διασήμων που μοσχοπουλήθηκαν!

Ειλικρινά η τρέλα του κόσμου δεν έχει όρια και ειδικά όταν πρόκειται για γνωστούς αστέρες του Hollywood! Βρήκαμε ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα αντικείμενα διασήμων που μοσχοπουλήθηκαν!

Σοκ! Γιος διάσημου ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο! (photos)

Εσείς θα δίνατε τόσα λεφτά για να αποκτήσετε κάποιο προσωπικό αντικείμενο από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη;

Μαλλιά του Τζάστιν Μπίμπερ - 40.000 δολ.

Δόντι του Τζον Λένον - 31.000 δολ.

Εσώρουχο της βασίλισσας Ελισάβετ - 18.000 δολ.

Αίμα του Ρόναλντ Ρίγκαν - 30.000 δολ.

Χαρτομάντηλο της Σκάρλετ Γιόχανσον - 5.300 δολ.

Εσώρουχο του Μάικλ Τζάκσον - 1.000.000 δολ.

Τσίχλα της Μπρίντεϊ Σπίαρς - 14.000 δολ.

Στο "φως" αποκαλύψεις για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον!

Σε αποκαλύψεις που αναμένεται να συζητηθούν σχετικά με την προσωπικότητα του «Βασιλιά της Ποπ», Μάικλ Τζάκσον προχώρησε στα απομνημονεύματά του ο Ελτον Τζον!

Να θυμίσουμε την μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Μάικλ Τζάκσον: Στοιχεία διαψεύδουν ισχυρισμούς των θυμάτων!

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο με τίτλο «Me» ο Βρετανός καλλιτέχνης αναφερόμενος στον Μάικλ Τζάκσον γράφει χαρακτηριστικά: «Φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες».

Το περιστατικό που δεν θα ξεχάσει ποτέ
Σε άλλο σημείο στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του ο Ελτον Τζον περιγράφει ένα περιστατικό που όπως λέει θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη του. Σε πάρτι του στο Λονδίνο ο θρυλικός τραγουδιστής είχε καλέσει τον ψυχίατρο του γνωστού καλλιτέχνη. Στην πόλη έτυχε να βρίσκεται την ίδια περίοδο και ο Μάικλ Τζάκσον και έτσι παρευρέθηκε στην κοινωνική εκδήλωση.

«Γνώριζα τον Μάικλ από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε ένα σόου. Ηταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Ομως καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Ελβις Πρίσλεϊ. Ενας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν πως το καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του. Ηταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει», γράφει μεταξύ άλλων.

Οπως αναφέρει εν συνεχεία ο Ελτον Τζον, ο Μάικλ Τζάκσον έδειχνε χάλια στο πάρτι και δεν ήθελε να φάει τίποτα, ούτε από τον προσωπικό του σεφ.

«Μετά από λίγο, σηκώθηκε από το τραπέζι χωρίς λέξη και εξαφανίστηκε. Τελικά τον βρήκαμε δύο ώρες αργότερα στον χώρο που έμενε η οικιακή μου βοηθός. Η ίδια καθόταν εκεί και έβλεπε τον Μάικλ να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τον γιο της. Για κάποιο λόγο, φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες».

Σημειώνεται ότι το το βιβλίο «Me» του Ελτον Τζον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share