Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα «πήρε κρανίο» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: « Είναι άκομψο να με ρωτάτε συνεχώς για...» (Video)

Τι την εξόργισε;

10 Δεκεμβρίου 2019 12:42
Τα «πήρε κρανίο» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: « Είναι άκομψο να με ρωτάτε συνεχώς για...» (Video)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε ότι είναι κουραστικό και άκομψο να την ρωτάνε συνέχεια για το αν θα παρουσιάσει το «My style rocks» και πρότεινε στους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον ΣΚΑΙ ή στην Acun Media για να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν, ενώ πριν λίγες μέρες είχε εμφανιστεί με έναν μελαχρινό άνδρα στο πλευρό της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με μαγιό... δίπλα από την πισίνα!

Το καλοκαίρι σιγά σιγά φεύγει και επίσημα! Αυτό όμως δεν πτοεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ποζάρει με μαγιό δίπλα από την πισίνα!

Οι διάσημες ποζάρουν σε θάλασσες, ακρογιαλιές αλλά και πισίνες που είναι μία πιο safe επιλογή. Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Μαρίας Μπεκατώρου!

Άσε που εκεί μπορούν να δοκιμάζουν πριβέ όσες πόζες θέλουν μέχρι να βγάλουν την τέλεια selfie χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς.

Το Instagram της Κωνσταντίνας έχει πάρει φωτιά από φωτογραφίες δίπλα στην θάλασσα όλο το καλοκαίρι αφού είναι ενεργή στα social media!

Ας δούμε όμως για ποια φωτογραφία πρόκειται!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τέλος στα ψέματα! Με μαγιό και χωρίς ίχνους ρετούς

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απόλαυσε τις βουτιές της στη Μύκονο και την απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός.

Δείτε το σώμα της παρουσιάστριας χωρίς ίχνος ρετούς. Φορώντας μαύρο, ολόσωμο μαγιό έκανε τις βουτιές της με φίλους στο νησί των Ανέμων. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας και τα καυτά φιλιά στο στόμα!

«Αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα ήθελα να είχα αλλάξει κάποια πράγματα όσον αφορά το ξεκίνημά μου» είπε η Κωνσταντίνα και συνέχισε: «Ήταν τότε που νιώθεις ότι τα ξέρεις όλα αλλά δεν ξέρεις τίποτα. Κολύμπησα μαζί με τον κόσμο, έκανα τα λάθη μου μαζί με τον κόσμο. Βέβαια δεν θέλω να ακυρώνω το παρελθόν μου. Είμαι ευγνώμων. Μπορεί στο παρελθόν να «ταλαιπώρησα» τους συνεργάτες μου επειδή δεν ήξερα, ήμουν ένα παιδάκι που ήθελα να μάθω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πριν μερικούς μήνες!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τελικά ήταν ζευγάρι με τον Ατζούν; Όλη η αλήθεια!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για το αν είχε σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζάλι και αποκάλυψε τα πάντα!

Η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show»
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε ανοιχτά για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αρχικά για το Survivor: «Τo Survivor με δίδαξε πάρα πολλά. Όταν λες την αλήθεια σου δεν χάνεις. Έβγαλα αυτό που είμαι».

Για τις φήμες που έχουν ακουστεί για την ίδια: «Δεν ήμουν σκληρή, ήμουν φοβισμένη» και στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Όταν συμφώνησα να πάω στο Survivor δεν είχα κάνει καμία συμφωνία να κάνω το My Style Rocks».

Όσο για το αν είχε σχέση με τον Ατζούν, είπε: «Αντιμετώπισα σαν αστείο το ότι ειπώθηκε πως έχω σχέση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, το πήρα εντελώς στην πλάκα». Γνωρίζατε πόσα κιλά είναι η Σπυροπούλου;

Τέλος η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε αν βρίσκεται σε σχέση, καθώς δεν ήθελε να μιλήσει για τα προσωπικά της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H επίσκεψη στο κομμωτήριο και η αλλαγή!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε στο κομμωτήριο και είδαμε την αλλαγή στα μαλλιά της!

Η παρουσιάστρια, φαίνεται πως αλλάζει λουκ και για τον Alpha!
Mία φωτογραφία από το κομμωτήριο ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο instagram και μας έδειξε πώς φτιάχνει τα μαλλιά της!

Δείτε την!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share