Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Αθηνά Οικονομάκου: ''Δεν θέλω να έχει επαφή με...'' Άστραψε και βρόντηξε η ηθοποιός!

Τι συνέβη;

10 Δεκεμβρίου 2019 08:13
Αθηνά Οικονομάκου: ''Δεν θέλω να έχει επαφή με...''  Άστραψε και βρόντηξε η ηθοποιός!
Follow us on Google News

''Δεν θέλω να έχει επαφή με...'' Είχε πει στο παρελθόν η Αθηνά Οικονομάκου στο παρελθόν και ήταν απόλυτα κάθετη!

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στη Μαρία Ανδρέου είχε παραχωρήσει η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γιο της και αποκάλυψε πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή με... κάποια οθόνη μέχρι να πάει τριών ετών.

«Τώρα καταλαβαίνω και τις αγωνίες της μητέρας μου, που μου έλεγε «μόνο αν γίνεις μάνα θα καταλάβεις». Τώρα δικαιολογώ τα πάντα σ’ εκείνη, ακόμη και την αυστηρότητα της. Έχω διαβάσει ότι στα πρώτα επτά χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζεται ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητα του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι τα πρότυπα μας για όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού τους εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου.

undefined

Μέχρι να πάει το παιδί τριών ετών, δεν θέλω να έχει επαφή με κάποια οθόνη. Έτσι δεν ανοίγω την τηλεόραση και πολύ συχνά στο σπίτι. Ξέρω ότι έχει ριάλιτι παραγωγές, αλλά για να υπάρχουν, κάτι εξυπηρετούν. Προφανώς ο τηλεθεατής πατάει το κουμπί και χαλαρώνει με μια εικόνα, χωρίς να χρειάζεται να σκεφτεί και πολύ» δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστη! Φωτογραφίες σοκ που ήρθαν στο φως!

Πραγματικά πάθαμε σοκ με αυτές τις φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου είναι αγνώριστη!

Μείναμε άφωνοι διότι είδαμε πως ήταν όταν η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μικρούλα, πολύ μικρούλα...

Αιτία της αποκάλυψης ήταν ένα scroll down που κάναμε στον προσωπικό λογαριασμό της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram και ομολογούμε πως βρήκαμε ένα πολύ ωραίο φωτογραφικό υλικό από την παιδική της ηλικία.

Οι φωτογραφίες αυτές μας δείχνουν μία Αθηνά όμορφη και τσαχπίνα από κούνια. Η ίδια είχε ποστάρει αυτές τις φωτογραφίες της άλλοτε λόγω γενεθλίων και άλλοτε λόγω ονομαστικής εορτής.

Τελικά, φαινόταν από τότε πως η Αθηνά θα έχει έντονο ταμπεραμέντο και θα κερδίζει όλα τα βλέμματα πάνω της ...(με την καλή έννοια).

Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστη

Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστη

Γλυκιά εκγυμονούσα η Αθηνά Οικονομάκου: Τράβηξε βίντεο με το μωράκι να κλωτσάει μέσα από την κοιλίτσα της!

Η Αθηνά Οικονομάκου Τράβηξε βίντεο με το μωράκι να κλωτσάει μέσα από την κοιλίτσα της!

Θυμηθήκαμε την γλυκιά περίοδο που η αγαπημένη ηθοποιός θα γινόταν για πρώτη φορά μανούλα!

Η τότε εγκυμονούσα ηθοποιός δεν μπορούσε άλλωστε να μετακινηθεί και πολύ εύκολα λόγω της κατάστασης της αφού το μωράκι της αν και μέσα στην κοιλιά της όλο και ξεθάρευε!

Πιο συγκεκριμένα, το μωράκι κλωτσούσε και η Αθηνά το είχε τραβήξει βίντεο! Και μπορεί η ίδια να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για το φύλο του.. δείτε τη στιγμή που θα θυμάται για πάντα!

Δείτε το:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share