Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Αβα Γαλανοπούλου: Από τον εφιάλτη της ανορεξίας και τον παντρεμένο έκανε στροφή στον Θεό!

Τι συνέβη;

9 Δεκεμβρίου 2019 18:12
Αβα Γαλανοπούλου: Από τον εφιάλτη της ανορεξίας και τον παντρεμένο έκανε στροφή στον Θεό!

Από τον εφιάλτη της ανορεξίας και τον παντρεμένο έκανε στροφή στον Θεό η Αβα Γαλανοπούλου!

Μια δύσκολη περίοδο πέρασε το τελευταίο διάστημα η Άβα Γαλανοπούλου και τώρα σιγά σιγά βρίσκει τις ισορροπίες της. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές «Δυο ξένοι», «50-50» και «Λατρεμένοι μου γείτονες» πέρασε πολύ δύσκολα όταν ο πρώην σύντροφός της, καταχράστηκε τις οικονομίες μιας ζωής που είχε και την «πρόδωσε».

Η περιπέτειά της ξεκίνησε το 2011 και την κατέβαλε ψυχολογικά. Η άλλοτε κεφάτη και χαμογελαστή ηθοποιός έφθασε να ζυγίζει 47 κιλά και να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ίδια κινήθηκε τελικά νομικά εναντίον του πρώην συντρόφου της και δικαιώθηκε, ωστόσο, ακόμη αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις και δεν έχει συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Άβα Γαλανοπούλου έχει βρει καταφύγιο σε λίγους δικούς της ανθρώπους που έχει κοντά της και στον Θεό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στους Αμπελόκηπους, όπου εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα, με μεγάλα γυαλιά ηλίου να καλύπτουν το πρόσωπό της.

Ωστόσο, το περιβάλλον της ηθοποιού διαψεύδει το ότι η Άβα βρέθηκε στο συγκεκριμένο ναό, μιας και δεν μένει καν κοντά στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Φυσικά, και η γνωστή ηθοποιός πηγαίνει στην εκκλησία κοντά στο σπίτι της και έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπούν και την στηρίζουν, αλλά σιγά σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει τις ισορροπίες της και να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς της.

Άβα Γαλανοπούλου: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε!

Εσείς γνωρίζετε την ηλικία της Άβας Γαλανοπούλου; Δεν φαντάζεστε...

Η Άβα Γαλανοπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου. Η ηθοποιός, στο παρελθόν, έχει περάσει δύσκολες στιγμές, αφού εξαπατήθηκε από τον σύντροφό της!

Ωστόσο πάμε να μάθουμε κάποια πράγματα που δεν ξέραμε για την ηθοποιό!

Μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη, παράλληλα με τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Αθηνών. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με το Μ. Βολανάκη και τον Θ. Παπαγεωργίου.

Άβα Γαλανοπούλου

Πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση παίζοντας στην σειρά "Η Ελίζα και οι άλλοι". Άλλες τηλεοπτικές της δουλειές είναι: Δύο Ξένοι, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, Η τράπεζα, Πενήντα-Πενήντα, Λατρεμένοι μου γείτονες. Δύο Ξένοι: Δεν φαντάζεστε ποιους ήθελαν αρχικά στο ρόλο της Μαρίνας Κουντουρά και του Κωνσταντίνου Μαρκορά

Έχει συνεργαστεί για τη συγγραφή του σεναρίου στις σειρές, "Η Ελίζα και οι άλλοι", "Πάτερ ημών", "Σερσέ λα φαμ", "Δύο ξένοι", "Υπεράνω όλων" "η πατρίς" και "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή".

Ποια είναι η ηλικία της;

Η Άβα Γαλανοπούλου γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 22 Ιουλίου το 1967 που σημαίνει ότι είναι 52 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share