Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό δεν το περιμέναμε! Φωτογραφία σοκ αγκαλιά με τον...

Απίστευτο!

8 Δεκεμβρίου 2019 13:53
Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό δεν το περιμέναμε! Φωτογραφία σοκ αγκαλιά με τον...

Αυτό δεν το περιμέναμε από την Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφία σοκ αγκαλιά με...

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού και όχι μόνο! Πλέον την απολαμβάνουμε κάθε απόγευμα στο OPEN σε κάτι τελείως διαφορετικό...

Πρόσφατα όμως έβαλε μια φωτογραφία στο instagram που δεν περιμέναμε να δούμε, αφού την βλέπουμε αγκαλιά με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Σπύρο Πόρο, γράφοντας χαρακτηριστικά:

''Με τα αγόρια μου. Από τα πιο όμορφα της Αθήνας . Όντως !!!''

Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια είναι καλή φίλη με τον Στέλιο Χανταμπάκη κάτι που δεν είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστό.

Σπύρος Παπαδόπολος - Μαρία Μπακοδήμου: Μια σχέση που δεν ήξερε κανείς!

Μια σχέση που δεν ήξερε κανείς είναι αυτή του Σπύρου Παπαδόπολου και της Μαρίας Μπακοδήμου...

Αφορμή στάθηκε μια δημοσίευση της Μαρίας Μπακοδήμου στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην καλή φιλική σχέση που διατηρεί με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή!

Έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια του OPEN θέλησε να αναδείξει την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός αναφέροντας πως είναι μια πολύ καλή παράσταση που θα πρέπει να τη δουν πολλοί...

Δείτε τη φωτογραφία:

Ένα μωρό για την Μαρία Μπακοδήμου!

Ένα μωρό για την Μαρία Μπακοδήμου, για ποιο πρόκειται;

Ο Νίκος Αλιάγας έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά, την 7χρονη Αγάθη και τον 3χρονο Ανδρέα με τη σύζυγό του Τίνα Γρηγορίου, ενώ η ξαδέλφη του Μαρία Μπακοδήμου έχει δύο γιους με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον 19χρονο Νικήτα και τον 18χρονο Άρη. Τις τελευταίες ώρες προστέθηκε ακόμα ένα παιδί στην οικογένειά τους.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στο instagram με τον ξάδελφο της Νίκο Αλιάγα, σχολιάζοντας: «Έχουμε ακόμα έναν λόγο να είμαστε χαρούμενοι. Ένα καινούργιο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια μας. Αυτό είναι ευλογία».

Όταν μάλιστα μία follower είχε την απορία αν ο Νίκος Αλιάγας απέκτησε κι άλλο παιδί, η Μαρία Μπακοδήμου διευκρίνισε ότι πρόκειται για το ανηψάκι τους.

Η αδελφή του Νίκου Αλιάγα, Μαρία, που ζει μόνιμα στο Παρίσι έγινε για πρώτη φορά μαμά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share