Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία που μας έβαλε σε σκέψεις!

Τι συνέβη;

8 Δεκεμβρίου 2019 13:31
Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία που μας έβαλε σε σκέψεις!

Μια φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα που μας έβαλε σε σκέψεις!

Το αγαπημένο μοντέλο ένα χρόνο περίπου από την στυγερή δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στην Βούλα προσπαθεί να βρει και πάλι τους ρυθμούς της.

Η Βικτώρια μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο έχει περάσει τον εφιάλτη, όμως κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της πρωτίστως για χάρη των δύο τους παιδιών. Έτσι μετά από ένα χρονικό διάστημα απουσίας από τα φώτα δημοσιότητας και από δουλειές γύρισε πίσω πιο ώριμη και αποφασισμένη να κερδίσει τον πόνο.

Έχει ξεκινήσει το μόντελινγκ και έχει ενεργό ρόλο και στα social media.

Πριν κάποιες μέρες όμως ανέβασε μια φωτογραφία που μας παραξένεψε...αφού φωτογραφήθηκε στην παράλια αυτήν την χειμερινή περίοδο και φαινόταν να το απολαμβάνει μάλιστα με ένα πιάτο στο χέρι...Φαίνεται πως πια την Βικτώρια δεν την πτοεί τίποτα πια, ούτε καν το κρύο!

Τρυφερές φωτογραφίες από την εγκυμονούσα Βικτώρια Καρύδα - Οι αναρτήσεις και τα σχόλια!

Τρυφερές φωτογραφίες από την εγκυμονούσα Βικτώρια Καρύδα. Οι αναρτήσεις και τα σχόλια!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί μέσα από τη δουλειά και από την στήριξη των δικών της ανθρώπων να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της

Η πρώην φιναλίστ του «My Style Rocks» που έχει επιστρέψει στα social media ύστερα από αποχή μηνών, δεν σταμάτησε ποτέ να ανεβάζει υλικό της οικογενειακής τους ζωής, γυρνώντας πίσω σε στιγμές που οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι στον φακό.

Μια από τις αρχικές αναρτήσεις μετά τον χαμό του άντρα της, έχει μείνει αξέχαστη!

Η Βικτώρια είχε μοιραστεί με το κοινό της δύο φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, στις οποίες απεικονίζεται και ο Γιάννης Μακρής να την κρατά αγκαλιά.

Η ίδια, φροντίζει να κρατά μόνο τα υποστηρικτικά σχόλια κάτι που της δίνει κουράγιο!

Σπιταρόνα: Δείτε που ζει η Βικτώρια Καρύδα!

Έχετε δει την σπιταρόνα της Βικτώριας Καρύδα στο Σίδνεϊ;

Η Βικτώρια Καρύδα μετά τον χαμό του συζύγου της παλεύει να σταθεί στα πόδια της και έχει βοήθεια από πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους! Κάποιοι από αυτούς είναι και οι γονείς του Γιάννη! Με την ευκαιρία διαβάστε: Τέρμα τα ψέματα Βικτώρια Καρύδα: Η αλήθεια για το κορμί της! Μπορεί να έχει γυμνασμένα πόδια αλλά...

Εκείνοι ήταν οι πρώτοι που της είπαν να πάει να μείνει στο σπίτι της στο Σίδνεϊ! Το σπίτι της στην Αυστραλία μοιάζει με παλάτι και πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις το είδαμε!

Δείτε το:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share