Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Παραδέχτηκε όλη την αλήθεια για σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Επιβεβαίωσε όσα φημολογούνταν!

7 Δεκεμβρίου 2019 07:19
Ζέτα Μακρυπούλια: Παραδέχτηκε όλη την αλήθεια για σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχτηκε τα πάντα για σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μίλησε χθες η Ζέτα Μακρυπούλια καλεσμένη στην Ναταλία Γερμανού.
Η καλλονή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη φετινή τηλεοπτική συνεργασία τους στο The Final 4, στην οποία πρόσφατα, μάλιστα, ανοίχτηκε και αποκάλυψε κάτι κοινό που κάνει με τον σύντροφό της και κριτή του σόου.

«Αυτό γίνεται τόσο αβίαστα και ωραία που δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε εκείνος. Πάντα είχαμε προτάσεις να κάνουμε κάτι μαζί και πάντα λέγαμε όχι, ίσως γιατί είχαμε και τη φοβία του τι θα πει ο κόσμος. Τώρα με κάποιο τρόπο και χωρίς να το συνεννοηθούμε και πολύ είπαμε να το κάνουμε…. Είναι και μια σχέση που μετράει εννιά χρόνια. Τι να πούμε και τι να κρύψουμε…» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και δεν έμεινε εκεί. Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε αβίαστα για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ποια είναι τα ελαττώματά του.

«Δεν έχει ελαττώματα που μπορεί να με τρελάνουν. Έχει στιγμές που αφαιρείται ξαφνικά και το μυαλό του μπορεί να πάει αλλού και κλείνεται στον εαυτό του. Το καταλαβαίνω όμως γιατί μου συμβαίνει κι εμένα. Έχουμε αρκετά κοινά. Είναι λίγο ακατάστατος κάποιες φορές αλλά το έχουμε λύσει κι αυτό. Για μένα ήταν λίγο θέμα το ότι έγινε vegan. Είναι λίγο κουραστικό».

Σοκ: Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δεχτεί bullying!

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη συνέντευξη της! Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί bullying και ότι κάνει προσπάθειες για να αποδείξει την αξία της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες του ΑΝΤ1! Η ίδια μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην ζωή της αλλά και στον επαγγελματικό τομέα!

Δείτε τι δήλωσε ακριβώς:

«Ναι, έχω δεχτεί bullying, και έχω νιώσει ότι πρέπει να καταβάλλω διπλάσια προσπάθεια από κάποιον άλλο συνάδερφο για να αποδείξω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω σ’ αυτό τον χώρο. Οι περισσότεροι μεγαλώνουμε και κάνουμε πράγματα για να γινόμαστε αποδεκτοί από τους άλλους, όμως, αυτό είναι μια παγίδα στην οποία πέφτουμε. Προσπαθώ να κάνω πράγματα για μένα που μου κάνουν καλό. Κι όπως έχω δει, μόνο έτσι εναρμονίζεται το κοινό μαζί σου και συμπορεύεται», τονίζει η αγαπημένη ηθοποιός.

Έχετε αναγκαστεί να κάνει συμβιβασμούς στη μέχρι τώρα πορεία της; «Πολλούς… άπειρους συμβιβασμούς. Να είμαι το «καλό παιδί» όπως το εννοεί ο καθένας, να μη δημιουργώ εντάσεις, να καταπιέζω τα συναισθήματά μου, να κάνω τα στραβά μάτια σε αδικίες στη δουλειά, να πιέζω τον εαυτό μου, διαρκώς να προσπαθώ και να μην είναι αρκετό. Δεν ξέρω που να πρωτοσταθώ, είναι τόσο πολλά. Και έχω συμβιβαστεί σε όλους τους τομείς της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά»

Σοκ: Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και όχι άδικα! Ότι και να κάνει απάνω της είναι πανέμορφη και χωρίς κανένα ψεγάδι! Ποιο είναι όμως το αληθινό της πρόσωπο;

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε στην καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Δον Ζουάν» κάτι που την έκανε να μην έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της και να μην μπορεί ν’ απολαύσει τα μπάνια της με την ησυχία της. Το πήρε απόφαση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο πλάι του η Ζέτα Μακρυπούλια!

Γι’ αυτό τον λόγο, δημοσίευσε στο Instagram μια παλιότερη φωτογραφία της από την παραλία, όπου κάνει το μπάνιο και χαίρεται τον ήλιο. Δείτε το δώρο αξίας 380.000 ευρώ που της πήρε ο Χατζηγιάννης!

Η Ζέτα Μακρυπούλια χωρίς ίχνος μακιγιάζ ξετρέλανε τους followers της κι εμάς μαζί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share