Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θοδωρής Μαραντίνης: Μίλησε δημόσια για το χειρουργείο που έκανε! (Video)

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και εξομολογήθηκε τα πάντα!

4 Δεκεμβρίου 2019 19:07
Θοδωρής Μαραντίνης: Μίλησε δημόσια για το χειρουργείο που έκανε! (Video)

Πρώτοι εμείς στο Athensmagazine.gr σας είχαμε πει για το χειρουργείο που θα έκανε ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης! Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένος και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε τις πρώτες δηλώσεις, κάνοντας αποκαλύψεις!

«Ναι έκανα μια επέμβαση γιατί με ταλαιπωρούσε κάτι αρκετό καιρό στο στομάχι. Είχα πολύ έντονη Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση. Άστα να πάνε. Εμένα με ταλαιπωρούσε πολύ και με ταλαιπωρούσε πολύ στο τραγούδι, οπότε εκ των πραγμάτων έπρεπε να λυθεί. Σαν επέμβαση είναι πανεύκολη, βγήκα την επόμενη ημέρα, αλλά σαν αποθεραπεία επειδή κανένα μήνα - ενάμιση έπρεπε να τρως υγρά και σούπες.

Ελπίζω να κάνουμε γιορτές. Μου αρέσει το ντάντεμα αλλά δεν το ζητάω και πολύ, οπότε ειδικά τώρα το περνάω πολύ ωραία μόνος μου με την σκύλα μου. Πιο πολύ τα παιδιά με κοιτάνε περίεργα όταν δεν μπορώ να φάω, αλλά μου συμπαραστέκομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτό είναι το πραγματικό ύψος και η ηλικία του!

Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το πραγματικό ύψος αλλά και η ηλικία του Θοδωρής Μαραντίνη; Ψάξαμε,βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όσα δεν γνωρίζαμε για τον τραγουδιστή!

Πάμε να δούμε :

1.Ο Θοδωρής Μαραντίνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουνίου το 1978. Σε πελάγη ευτυχίας Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη!

2. Έχει κλείσει τα 41 του χρόνια ενώ έχει ύψος 1,70!

3. Ως μουσικός, είναι αυτοδίδακτος και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή. Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική.

4. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

5. Με τους «Onirama» κυκλοφορούν το 2005 τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις.

6.Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.

7. Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show "The X-Factor" στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις.

8. Είχε πρωταγωνιστήσει και σε αρκετά βίντεο στο κανάλι της Σίσσυς Χρηστίδου στο youtube.

9. Στις 16 Αυγούστου 2009 παντρεύτηκε στην Θεσσαλονίκη την παρουσιάστρια & σχεδιάστρια ρούχων Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους. Στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν στους διαδικτυακούς φίλους τους τον χωρισμό τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share