Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

"Είναι κάτι που με απασχολεί..." Δήλωση σοκ για τον Γιώργο Τράγκα!

Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

3 Δεκεμβρίου 2019 22:00
Follow us on Google News

Μια δήλωση σοκ έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Τράγκας σε παλαιότερη συνέντευξη του!

Ο ίδιος αναφέρθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις αισθητικές επεμβάσεις!

Επίσης σας έχουμε και μια αποκάλυψη βόμβα για τον δημοσιογράφο!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν έχει κάνει ποτέ botox, απάντησε: «Τώρα σκέφτομαι να διορθώσω τη φωτογήρανση, τους λεκέδες μου. Θέλω επίσης να βγάλω κάτι ελιές. Θα κάνω λέιζερ όπως ένας μεγάλος συνάδελφος-αδελφός μου, ο οποίος είναι μεγάλος σε ηλικία και τον είδα να λάμπει.

Γιώργος Τράγκας

Απέκτησε ένα πρόσωπο για Hollywood. Είναι κάτι που με απασχολεί, γιατί έχω και πολλές ρυτίδες στον λαιμό. Έχω και μία νέα γυναίκα που υπεραγαπώ».

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τράγκα! Ο ρατσισμός που βίωσε... τον έκανε να ξεσπάσει!

Ο Γιώργος Τράγκας δεν άντεξε από τον ρατσισμό που βίωσε και ξέσπασε! Ο γνωστός επιχειρηματίας βίωσε κάτι που τον έκανε να εκραγεί αφού δεν αντέχει να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα αυτή την εποχή! Ξαφνικό διαζύγιο για τον Γιώργο Τράγκα: Τραγικό τέλος!

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας περιγράφει πως εκείνος και το μικρό Μαλτέζ του αντιμετωπίστηκαν ως ανεπιθύμητοι από δυο ξενοδοχειακές μονάδες που φημίζονται για το service τους.

Διαβάστε το κείμενο του γνωστού δημοσιογράφου:

«Ομολογώ ότι ψάχνω να βρω για τον Αστερίξ και εμένα (τον Οβελίξ) το μαγικό φίλτρο των Δρυίδων στο χωριό των Γαλατών.

Γιώργος Τράγκας

Κάποια στιγμή ο Πανοραμίξ θα μου το φέρει, θα το πιούμε και θα ισοπεδώσουμε με σφοδρότητα όλο το «ρατσισμό» και την κακία που έχουν οι άνθρωποι απέναντι στα τετράποδα.

Έχω ανακαλύψει ότι έχω ειδική σχέση με τον Αστερίξ. Είναι απέραντα πιστός, είναι ασύλληπτα γλυκούλης και κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα εκπέμπει με τα μάτια του μια μοναξιά, μια θλίψη που με σκοτώνει. Είναι, ίσως, το συναίσθημα που βγάζουν τα ζώα αντιλαμβανόμενα ότι οι άνθρωποι τα θέλουν σαν «αξεσουάρ» να γεμίζουν τις άδειες ζωές τους και να τα έχουν σιωπηλά και υπάκουα δίπλα τους, όταν φλυαρούν επί ώρες ή θέλουν συντροφιά ή πάνε κάπου και χρειάζονται την ασφάλεια και τη μοναδική αφοσίωση του τετράποδου φύλακα.

"Βρήκαν 4 άτομα μέσα σε μια σακούλα...": Το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε τον Γιώργο Τράγκα!

Αυτό που έζησα φέτος το καλοκαίρι στη Γαλλία, στην Ισπανία και στη Χαλκιδική με έκανε να αγαπήσω περισσότερο το Μαλτέζο μου, τον Αστερίξ μου. Στη Γαλλία οι περισσότεροι αγαπούν τα ζώα. Βρήκα στην Τουλούζη και στα Γαλλικά Πυρηναία πολλά ξενοδοχεία petfriendly. Βέβαια, παντού υπήρχαν κάποιες απαγορεύσεις (όχι στο εστιατόριο ή όχι στην πισίνα) αλλά ο Αστερίξ μου δεν ένιωσε ιδιαίτερα το «απαρτχάιντ» που έχουν οι πολιτισμένοι άνθρωποι εναντίον των κατοικίδιων και ιδιαίτερα εναντίον των σκύλων.

Στα Ισπανικά Πυρηναία και στις ακτές του Ατλαντικού τα πράγματα είναι αυστηρότερα για όλους εμάς τους Γαλάτες, αλλά και σε αυτή την περιοχή (ειδικά στο Μπιλμπάο) αγαπάνε τα τετράποδα και βρίσκεις εύκολα κατάλυμα σε ξενοδοχείο ή μπορείς να πας άνετα σε ένα εστιατόριο με τραπέζια στο πεζοδρόμιο. Σου επιτρέπουν να έχεις μαζί το φιλαράκι σου. Όλοι (και στη Γαλλία και στην Ισπανία) αμέσως φέρνουν νεράκι για το σκυλάκι, αρκετές φορές πριν γράψουν την παραγγελία.

Αγνώριστος και με νέο look ο Γιώργος Τράγκας! Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του!

Είχα υποσχεθεί στη γυναίκα μου να κάνουμε μερικά μπάνια στη Βόρειο Ελλάδα, στα μέρη της και ειδικά στη Χαλκιδική, όπου βρέθηκα σπάνια στο παρελθόν και κολύμπησα στα ποδάρια της.

Έκλεισα κάποιες ημέρες να πάω στο Πόρτο Καρράς και μερικές στο Sunny. Δεν είχα πάει ποτέ μου. Είχα ειδοποιήσει και τα δύο ξενοδοχεία ότι έχω ένα τετράκιλο σκυλάκι μαζί μου, τον περίφημο Αστερίξ, ο οποίος δεν ενοχλεί ούτε με το μέγεθός του, ούτε με τις συνήθειές του. Είναι αυτοκόλλητος με τον Οβελίξ, δηλαδή με εμένα. Και για να μην κρύβομαι είναι ερωτευμένος με τη Μαρία Καρρά. Εντάξει, μου είπαν. Φτάσαμε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και από αυτόν τον απαίσιο, πρωτόγονο, τριτοκοσμικό δρόμο φτάσαμε μετά από δύο ώρες (λόγω και της κίνησης Αυγουστιάτικα) στο Πόρτο Καρράς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share