Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ο Θοδωρής Αθερίδης διαψεύδει τη λιποθυμία στο θέατρο!

Τι είπε;

3 Δεκεμβρίου 2019 14:33
Ο Θοδωρής Αθερίδης διαψεύδει τη λιποθυμία στο θέατρο!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Θοδωρής Αθερίδης, το περασμένο Σάββατο, ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία κατά της διάρκεια της, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος διέψευσε την είδηση και μάλιστα απόρησε για το πώς προέκυψε κάτι τέτοιο, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr!

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Έτσι κόψαμε την…

Καλεσμένος σε εκπομπή βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης και έκανε μια αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του με το αλκοόλ, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σταμάτησε να κάνει παρέα με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς πήγα το 1999, ήταν πριν από το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”, αλλά είχα κάνει το “Είμαστε στον αέρα”. Ήμουν ανερχόμενος, φέρελπις. Δεν είχα πρόβλημα που οι άλλοι ήξεραν ότι είμαι γνωστός ηθοποιός. Δεν ντράπηκα καθόλου. «Διατηρούσε στενή σχέση με…»: Στην φόρα τα ερωτικά του Νίκου Σεργιανόπουλου, 11 χρόνια μετά την δολοφονία του!

Και η προσπάθειά μου τότε να φέρω και τον Νίκο Σεργιανόπουλο στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, ισχύει αυτό που λες, ο οποίος μου είπε “Θοδωρή, να πάω εγώ σε άγνωστους ανθρώπους και να πω με λένε Νίκο και είμαι αλκοολικός, δεν υπάρχει καμία περίπτωση”.

Θοδωρής Αθερίδης Νίκος Σεργιανόπουλος

Του λέω “Γιατί; Αφού και αυτοί το ίδιο θα είναι”. Δεν μπορούσε να το κάνει. Το καταλαβαίνω τώρα που το ρωτάς εσύ. Δεν πήγε ποτέ ο Νίκος. Κι έτσι κόψαμε και παρέα. Γιατί μου είπαν εκεί πέρα μέσα ότι “αν συνεχίσω παρέα, αντί να τον φέρω εγώ εδώ, θα πάω εγώ πίσω”.

Θοδωρής Αθερίδης: Αυτή είναι η πιο ευαίσθητη πλευρά του! Λιώσαμε!

Ο Θοδωρής Αθερίδης στην πιο ευαίσθητη πλευρά του! Δείτε τον να ταΐζει τον εγγονό του με μπιμπερό και σίγουρα θα λιώσετε και εσείς!

Στην εν λόγω φωτογραφία που ο ίδιος ανάρτησε, έχει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο εγγονό του και τον ταΐζει με μπιμπερό! Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του, Φωτεινή, κρατάει εδώ και και λίγο καιρό στην αγκαλιά της το παιδάκι της....

"Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατέσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη…. Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή. Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.
Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής". Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα.Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμησει. Να είμαι «πολλα υποσχόμενος"….. έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Θοδωρής! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Θοδωρής Αθερίδης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share