Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όταν ο Σάκης Ρουβάς είπε την ''θεϊκή'' ατάκα στον Τάσο Δούση για το χθεσινό πάρτι του Youweekly!

Δεν θα μπορούσε να λείπει κάτι τέτοια από την χθεσινή βραδιά!

3 Δεκεμβρίου 2019 14:09
Όταν ο Σάκης Ρουβάς είπε την ''θεϊκή'' ατάκα στον Τάσο Δούση για το χθεσινό πάρτι του Youweekly!

Ο Σάκης Ρουβάς είπε την ''θεϊκή'' ατάκα στον Τάσο Δούση, στο χθεσινό πάρτι του Youweekly!

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στα 6 χρόνια του περιοδικού You και εκεί βρέθηκε όλη η ελληνική showbiz με τον Σάκη Ρουβά να διασκεδάζει τους celebrities και όχι μόνο...

Όταν ο εκδότης και δημοσιογράφος, Τάσος Δούσης βρέθηκε στο καμαρίνι με τον Σάκη Ρουβά τον ευχαρίστησε θερμά που τίμησε την εταιρεία με την εμφάνιση του και τότε ο γνωστός τραγουδιστής του είπε την εξής ατάκα: «Δούση, είσαι έτοιμος να ανέβεις στην σκηνή;».

Ο Τάσος Δούσης ανέβηκε τελικά στην σκηνή όχι όμως για να μας διασκεδάσει, αλλά για να δώσει έναν υπέροχο λόγο και να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τα 6 χρόνια του περιοδικού.

Δείτε το βίντεο με την επική ατάκα:

6 χρόνια Υouweekly: Το εντυπωσιακό πάρτι, οι λαμπεροί καλεσμένοι και όλα όσα θα συζητηθούν!

Λαμπερές παρουσίες έδωσαν το παρών στο party του Youweekly για τα 6 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού, που γίνεται στο Estate. 6 χρόνια youweekly: Οι λαμπεροί καλεσμένοι της showbiz και ο εκθαμβωτικός Σάκης Ρουβας!

Ο Σάκης Ρουβάς θα ανέβει στην σκηνή και θα διασκεδάσει όλους τους καλεσμένους που βρέθηκαν για να τιμήσουν το περιοδικό με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, βάζοντας μας επίσης στην Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Σάσα Σταμάτη, η Φαίη Σκορδά και Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μερικά από τα ονόματα από το χώρο της showbiz που έδωσαν το παρών.

Από τις 8 η ώρα που ξεκινούσε το party ξεκίνησαν και οι πρώτοι καλεσμένοι να κάνουν την εμφάνιση τους.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share