Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτή είναι η γυμναστική που ακολουθεί και διατηρεί αυτό το κορμί!

Οι γυναίκες το θαυμάζουν και οι άντρες το ζηλέυουν!

3 Δεκεμβρίου 2019 13:08
Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτή είναι η γυμναστική που ακολουθεί και διατηρεί αυτό το κορμί!

Αν μη τι άλλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άκρως γοητευτικός άντρας που κάνει πολλά κεφάλια να γυρνάνε στο πέρασμα του.

Αποκάλυψη βόμβα για Δαλάκα - Αγγελόπουλο: Μαζί μετά το τέλος του Survivor!

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και έγινε ο πιο αξιαγάπητος παίκτης, συνεπώς και οι followers του στα social media είναι χιλιάδες.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από ένα σύντομο αλλά περιεκτικό βίντεο έδειξε τη σκληρή γυμναστική που ακολουθεί και διατηρεί τόσο καλλίγραμμο το κορμί του.

Μια μικρή γεύση θα σας πείσει...

Survivor Βόμβα: Δίνουν 500.000 ευρώ στο χέρι στον Γιώργο Αγγελόπουλο για να μπει στο Survivor All Star!

To Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την αρχή του Survivor 1 σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο αλλά και διαρροές από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πρώτοι εδώ μάλιστα διαβάσατε πριν λίγους μήνες ότι ο Ντάνος έχει πρόταση στα χέρια του για να μπει στο Survivor All Star που ζαλίζει! Σήμερα θα σας φέρουμε πρώτοι και την αποκάλυψη για το ποσό που θα λάβει ο Γιώργος Αγγελόπουλος εφόσον πει το μεγάλο "ναι" στους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και τον Ατζούν!

Το ποσό αυτό λοιπόν αγγίζει τα 500.000 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσετε ένα που μπορεί να φτάσει και τα 700.000 ευρώ εφόσον κερδίσει αλλά και το 1.000.000 ευρώ από χορηγίες, δηλαδή για παράδειγμα από την εταιρεία του μαγιό που θα φοράει!

Αυτός είναι και ο λόγος λοιπόν που μέχρι σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει αρνηθεί ή διαψεύσει πως θα πάρει μέρος στο Survivor All Star, όσο και αν επιμένει πως το χρηματικό ποσό δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο! Πως να μην παίξει;

Survivor: Το ισχυρό χτύπημα του καρκίνου για αγαπημένο παίκτη!

Survivor: Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί όμως το Athensmagazine.gr συνεχίζει να σας μεταφέρει παρασκήνιο και ιστορίες των παικτών!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε την σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Σπύρο και σήμερα θα σας θυμίσουμε την τραγική ιστορία της αγαπημένης παίκτριας και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης! Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει να ζει με δυσκολίες και έχει γνωρίσει την άσχημη πλευρά του καρκίνου!

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη παίκτρια έχει ένα παρελθόν γεμάτο απώλειες κοντινών και αγαπημένων της προσώπων, οι οποίες την έκαναν πιο δυνατή στη ζωή της.

Όταν η Δήμητρα ήταν 7 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, στα 15 της, έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της.

Οι θάνατοι δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στην ηλικία των 20 ετών έχασε την κολλητή της φίλη από καρκίνο, ενώ μερικούς μήνες πριν μπει στο παιχνίδι, έχασε και τον πατέρα της.

αρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και αποφοίτησε από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share