Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος αυτή η ηθοποιός από το "Σόι σου"! Θα μείνετε άφωνοι!

Αγνώριστη!

30 Νοεμβρίου 2019 09:49
Άλλος άνθρωπος αυτή η ηθοποιός από το

Άλλος άνθρωπος έγινε η ηθοποιός, Βίβιαν Κοντομάρη, από το "Σόι σου", που υποδυόταν τη Μπέλα Χαμπέα! Θα μείνετε άφωνοι!

Αγαπημένος πρωταγωνιστής από "το Σόι σου" είχε παίξει στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

Η ηθοποιός έχασε πολλά κιλά και δεν θυμίζει καθόλου την εικόνα που είχατε για εκείνη. Με διατροφή και γυμναστική η ηθοποιός απέκτησε ένα καλλίγραμμο σώμα.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αβάσταχτο πένθος για ηθοποιό! Πέθανε το αγαπημένο του πρόσωπο ανήμερα των γενεθλίων του

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί πώς αντιμετωπίζει ο γιος της την αναγνωρισιμότητά της. «Τον γιο μου τον εκνευρίζει πολύ που μου αποσπούν την προσοχή από εκείνον τη συγκεκριμένη στιγμή που θέλει να με πείσει για κάτι και κάποιος μας διακόπτει. Όταν ήταν στην Α’ Δημοτικού και πήγαινα να τον πάρω από το σχολείο, έρχονταν όλα τα παιδάκια καταπάνω μου για να μιλήσουν μαζί μου. Τα έβλεπε ο γιος μου και πανικοβαλλόταν.

Τα προσπερνούσε φωνάζοντας «αυτή είναι δική μου μαμά», έπεφτε στην αγκαλιά μου και έλεγε: «Μαμά μου, δεν θέλω να έρθεις εσύ να με ξαναπάρεις από το σχολείο». Σε ό,τι αφορά τον σύζυγο μου, το χαίρεται πιο πολύ από μένα. Εγώ πάλι είναι φορές που ντρέπομαι πολύ. Εντάξει, αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, αλλά δεν θεωρώ ότι κάνουμε και κάτι τόσο πολύ σπουδαίο».

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός! Την αναγνωρίσατε;

Η Ελληνίδα ηθοποιός μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media.

Σοκ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo-video)

Αυτή τη φορά, επέλεξε το Instagram καθώς θέλησε να μοιραστεί μαζί τους μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την βάφτιση της την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Πρέπει να είχα ρίξει πολύ κλάμα στη βάφτιση μου».

Κατερίνα Καραβάτου: Η άγνωστη σχέση της με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

Ποιο είναι όμως το κοριτσάκι της φωτογραφίας που μεγαλώνοντας έγινε μια γοητευτική γυναίκα η οποία με τις ερμηνείες της καθηλώνει το κοινό;

Η μπέμπα της φωτογραφίας δεν είναι άλλη από την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η Νο1 star της Ελλάδας! Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας που είναι πολύ γλυκό! Πρόκειται για την Νο1 star της Ελλάδας!

Εσάς ακόμα να σας πάει το μυαλό ποια είναι;

Για να μην αγχώνεστε θα σας αποκαλύψουμε ότι είναι η Έλενα Παπαρίζου! Το “καuτό” τσιφτετέλι της Έλενας Παπαρίζου επί σκηνής που “γονάτισε” τους θαυμαστές της! (Video)

Αν εστιάσετε στο βλέμμα της μπορεί και να την καταλάβετε γιατί έως και σήμερα είναι το ίδιο έντονο με τότε.

Έλενα Παπαρίζου: "Εκρηκτική" και πιο αδυνατισμένη από ποτέ! Γιατί κοιτούσαν όλοι τα πόδια της;

Πρόκειται για πολύ γνωστή τραγουδίστρια η οποία έχει συμμετάσχει και στη Eurovision και μάλιστα έχει αναδειχθεί στην πρώτη θέση. Καλά καταλάβατε... Πρόκειται για τη "Number 1" Έλενα Παπαρίζου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share