Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον Νίκο Μουτσινά! (Video)

Το άγνωστο ρεκόρ!

29 Νοεμβρίου 2019 13:19
Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον Νίκο Μουτσινά! (Video)

Ένα άγνωστο ρεκόρ αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για τον Νίκο Μουτσινά!

Συγκεκριμένα, σήμερα «Το Πρωινό» αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό που έχει χορέψει φέτος ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του το τραγούδι της Λένας Ζευγαρά «Αμάρτησε».

Για την ακρίβεια 65 φορές το έχει χορέψει κι όχι 6 εκατομμύρια όπως ο ίδιος δήλωσε!

Ξανά... πατέρας ο Νίκος Μουτσινάς!

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τα ζώα και ειδικά τα κατοικίδια γι' αυτό και νιώθει σαν πατέρας!

Μάλιστα μετά την γάτα που είχε στο σπίτι του πλέον έγινε ξανά... πατέρας καθώς έχει ακόμα ένα κατοικίδιο που του έκανε δώρο η Έλλη Κοκκίνου!

Επίσης ο Νίκος Μουτσινάς Έδειξε για πρώτη φορά την κοπέλα του! Είναι μια κούκλα!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του και αφού κάθισε απέναντι από τον παρουσιαστή, λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη τον ενημέρωσε, ότι κάτι τον περιμένει στο καμαρίνι του. Η αγάπη του Νίκου Μουτσινά για τα ζώα είναι γνωστή, αφού έχει δύο σκυλάκια και μία γάτα. Έτσι η Έλλη Κοκκίνου σκέφτηκε να μεγαλώσει την παρέα στο σπίτι του, κάνοντάς του ένα παρόμοιο δώρο.

Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να είχε μεγάλη απορία για την έκπληξη που τον περίμενε, ωστόσο η αγωνία του θα παρατεινόταν μέχρι το τέλος της συνέντευξης. «Σου έφερα και κάτι άλλο να κάνει παρέα με τα ζώα. Μέσα στο καμαρίνι είναι και γενικά θα σου μιλάει…», είπε η Έλλη Κοκκίνου. Τότε ο παρουσιαστής που είχε μείνει έκπληκτος προσπάθησε να μαντέψει ποιο είναι το δώρο του και τα κατάφερε με την πρώτη, αφού τον περίμενε στο καμαρίνι του ένας παπαγάλος.

Νίκος Μουτσινάς: Έχει δίδυμα αδέρφια! Αν δείτε τον έναν είναι φτυστός!

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει δίδυμα αδέρφια! Αν δείτε τον έναν είναι φτυστός!

Σχεδόν έναν χρόνο πριν ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή The2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η εκπομπή του «Για την παρέα» αλλά και για την προσωπική του ζωή… Νίκος Μουτσινάς: Η γυναίκα που είχε στο πλευρό του 20 χρόνια πριν σήμερα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έφυγε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα από τη ζωή, η μητέρα του. Ο θάνατός της την καταρράκωσε, όμως όπως είπε μετά από τρία χρόνια πένθους κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια του. Τόνισε πως η σχέση του με τον πατέρα του έχει φτιάξει περισσότερο τα τελευταία χρόνια ενώ ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζαμε.

Φωτογραφία από τον αδερφό που του μοιάζει

Όπως είπε έχει άλλα δύο δίδυμα αδέλφια, επισημαίνοντας πως ο ένας από τους δύο, ο Χρήστος, του μοιάζει πολύ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share