Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Γεωργούλη για την viral ομιλία του!

Τι δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του;

28 Νοεμβρίου 2019 15:30
Η επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Γεωργούλη για την viral ομιλία του!

Πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε μια ομιλία στην Επιτροπή Αναφορών (PETI) για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή και από την ομιλία του δεν κατάλαβε κανείς τίποτα! Η ομιλία αυτή λοιπόν έγινε viral!

Ο ίδιος έδωσε μια συνέντευξη και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν επίσημη. Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία και ήταν σαν να χλευάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους», δήλωσε.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, στην ίδια συνέντευξη σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση, προεκλογικά, η οποία είχε πει χαρακτηριστικά «Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, (ο Έλληνας) θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

Και η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη:

«Μιλήσαμε και με τη Μιμή Ντενίση και ανταλλάξαμε πολύ καλές κουβέντες, εννοώντας ότι κι εγώ δεν περίμενα να κάνει κάποιο σχόλιο που να είναι τόσο αρνητικό. Που δεν ήταν. Ουσιαστικά μου είπε και εμένα ότι "Δεν είχα τέτοιο σκοπό". Λέμε πράγματα τα οποία μέσα στη ροή έχουν ένα ενδιαφέρον και λογική συνέπεια. Όταν το απομονώσεις μπορεί να δηλώνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπάθησα να καταλάβω τι εννοούσε με το συναισθηματικό κομμάτι, δηλαδή πώς κοιτούσε και τι ήθελε να πει και για αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ίσως να έχει κάποιο δόλο» είπε ο Αλ. Γεωργούλης και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα ξανασυνεργαστούν απάντησε: «Δεν έχουμε κλείσει ακόμα για το YFSF. Μακάρι να είμαστε με τη Μιμή στην κριτική επιτροπή».

Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτή είναι η ηλικία του! Δεν φαντάζεστε...

Γνωρίζετε την ηλικία του Νίκου Χατζηνικολάου; Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νίκος Χατζηνικολάου: Η κίνηση του δημοσιογράφου που έφερε αντιδράσεις!

Tι και αν τον βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση για περισσότερα από 20 χρόνια; Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι μόλις 57 ετών! Ο έμπειρος δημοσιογράφος είναι γεννημένος στις 09 Οκτωβρίου του 1962.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη συγγένεια με τον Κώστα Βουτσά που λίγοι ήξεραν!

Μια άγνωστη στο ευρύ κοινό συγγένεια ενώνει τον Κώστα Βουτσά με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί να πει κανείς ότι είναι από το ίδιο σόι, αφού συνδέονται μέσω των συντρόφων της ζωής τους! "Κάνει τάχα πως τον εκνευρίζει το άδικο": Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Συγκεκριμένα, το 1965, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε την Έρρικα Μπρόγιερ και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Σάντρα. Η Έρρικα και η αδερφή της, Μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές Μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. Ήταν ίσως το πιο λαμπρό δίδυμο της εποχής. Υπήρξαν άλλωστε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα του καλλιτεχνικού χώρου και από τις πιο όμορφες γυναίκες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Πού κολλάει ο Νίκος Χατζηνικολάου; Η Μαργαρίτα Μπρόγιερ είναι μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη και πεθερά του δημοσιογράφου! Άρα η πεθερά του είναι αδερφή με την πρώην σύζυγο του Κώστα Βουτσά! Ή αλλιώς, η κόρη του Βουτσά και η σύζυγος του Χατζηνικολάου είναι πρώτες ξαδέρφες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share