Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στέλλα Μιζεράκη: Σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία;

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

27 Νοεμβρίου 2019 16:00
Στέλλα Μιζεράκη: Σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία;

Φημολογείται ότι ο πρώην παίκτης του Game of Love Γιώργος Λεβεντάκης και η πρώην παίκτρια του Power of Love Στέλλα Μιζεράκη είναι και πάλι μαζί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Δείτε επίσης: Νέο βήμα για τη Στέλλα Μιζεράκη: Χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό της!

Την Παρασκευή, εκείνη είχε τα γενέθλιά της και οι δυο τους διασκέδασαν παρέα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με τραγούδια της Ελένης Καρουσάκη, του Γιώργου Δασκουλίδη και της Σαμπρίνας. Το κλίμα φάνηκε να είναι παραπάνω από φιλικό... όλη την βραδις ο Γιάννης Λεβεντάκης πρόσεχε πολύ την εορτάζουσα Στέλλα.

Μαζί με το ζευγάρι ήταν και ο πατέρας του Γιάννη, ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης, που στις δημοτικές εκλογές εξελέγη δήμαρχος Τριφυλλίας στη Μεσσηνία.

Πάνος Ζάρλας: Φουντώνουν οι φήμες για τσακωμό της Στέλλας Μιζεράκη με την μητέρα του!

Φουντώνουν οι φήμες για τσακωμό της Στέλλας Μιζεράκη με την μητέρα του Πάνου Ζάρλα αφού υπάρχουν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τις δύο γυναίκες! Ότι η μαμά του δεν πήρε με καλό μάτι την απόβαση της Στέλλας στην Μύκονο, ότι δεν μιλιούνται και ότι οι σχέσεις τους είναι άσχημες...

Πολλά, όμως τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από την μια, ούτε από την άλλη πλευρά. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι οι δυο τους, είχαν άψογες σχέσεις και ειδικά μετά τον θάνατο του Πάνου, είχαν έρθει πολύ κοντά. Τόσο κοντά, που είχαν πραγματοποιήσει κοινή έξοδο σε νυχτερινή έξοδο!

Παρόλα αυτά σήμερα, μια κίνηση μέσω διαδικτύου φούντωσε τα σενάρια και εμείς δεν μπορούμε παρά να σας παραθέσουμε τα ντοκουμέντα! Όπως θα δείτε, η Στέλλα και η μητέρα του, δεν ακολουθεί η μια την άλλη στα social media! Το τι έχει συμβεί άγνωστο, και μόνο ο χρόνος θα δείξει...

Πηγή: youweekly.gr

Ραγίζει το νέο μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα!

Το νέο δημόσιο μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα! Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα μετά τον θάνατο του!

Η όμορφη Κρητικιά που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love συγκίνησε για ακόμη μια φορά.

Ο χαμός του πρώην αγαπημένου της, Πάνο Ζάρλας, την έχει στιγματίσει και δεν μπορεί να το ξεχάσει.

Η ίδια κάνει προσπάθειες να ορθοποδήσει και αρκετές είναι οι φορές που τα καταφέρνει, όμως όπως είχε πει και η ίδια σε συνέντευξη της, στην σκέψη και μόνο αυτού του συμβάντος την καταρρακώνει!

Έτσι, πριν από λίγο δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από ένα Instastory μια φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα και έγραψε:

«Έτσι ξαφνικά...καμία λέξη δεν είναι αρκετή!!».

Η κίνηση της αυτή ράγισε καρδιές, καθώς το κοινό που τους γνώρισε μέσα από ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ ξέρει ότι το «Έτσι ξαφνικά» ήταν το τραγούδι τους. Το τραγούδι που έλεγε ο Πάνος στην Στέλλα κάθε φορά...«να φοβάμαι μην σε χάσω, ξαφνικά...», της έλεγε και τελικά τον έχασε εκείνη έτσι ξαφνικά, όπως είχε γράψει σε μια παλιότερη δημοσίευση της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share