Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιος είναι ο μελαχρινός άντρας στο πλευρό της;

Εθεάθη μαζί του σε γνωστό εστιατόριο!

27 Νοεμβρίου 2019 15:46
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιος είναι ο μελαχρινός άντρας στο πλευρό της;

Νέο σύντροφο φαίνεται να έχει η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε εχθές να δειπνούν παρέα σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με μαγιό... δίπλα από την πισίνα!

Η παρουσιάστρια, που η τελευταία της σχέση που έγινε γνωστή ήταν με τον Φίλιππο Βαρβέρη, εθεάθη με νεαρό άντρα σε εστιατόριο του Ψυχικού. Οπως είπε η Νάνσυ Παραδεισάνου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο μελαχρινός κύριος είναι εκτός του χώρου της τηλεόρασης.

«Χθες το βράδυ δείπνησε σε ιταλικό εστιατόριο στο Ψυχικό! Ο κύριος δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας, είναι ένας νεαρός, μελαχρινός μετρίου αναστήματος. Είναι πολύ νωρίς… Ο άνθρωπος είναι εντελώς εκτός χώρου και θα σου πω ότι φύγανε στη μία μαζί και πλήρωσε ο κύριος…», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τελικά ήταν ζευγάρι με τον Ατζούν; Όλη η αλήθεια!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για το αν είχε σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζάλι και αποκάλυψε τα πάντα!

Η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show»
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε ανοιχτά για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αρχικά για το Survivor: «Τo Survivor με δίδαξε πάρα πολλά. Όταν λες την αλήθεια σου δεν χάνεις. Έβγαλα αυτό που είμαι».

Για τις φήμες που έχουν ακουστεί για την ίδια: «Δεν ήμουν σκληρή, ήμουν φοβισμένη» και στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Όταν συμφώνησα να πάω στο Survivor δεν είχα κάνει καμία συμφωνία να κάνω το My Style Rocks».


Όσο για το αν είχε σχέση με τον Ατζούν, είπε: «Αντιμετώπισα σαν αστείο το ότι ειπώθηκε πως έχω σχέση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, το πήρα εντελώς στην πλάκα». Γνωρίζατε πόσα κιλά είναι η Σπυροπούλου;

Τέλος η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε αν βρίσκεται σε σχέση, καθώς δεν ήθελε να μιλήσει για τα προσωπικά της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H επίσκεψη στο κομμωτήριο και η αλλαγή!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε στο κομμωτήριο και είδαμε την αλλαγή στα μαλλιά της!

Η παρουσιάστρια, φαίνεται πως αλλάζει λουκ και για τον Alpha!
Mία φωτογραφία από το κομμωτήριο ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο instagram και μας έδειξε πώς φτιάχνει τα μαλλιά της!

Δείτε την!



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share