Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν θα ξαναγυρίσει εύκολα...": Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου!

Τι συνέβη;

27 Νοεμβρίου 2019 14:20

Σε ποιον αναφέρθηκε η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου; Τι δεν θα... ξαναγυρίσει εύκολα;

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του ταλαντούχου ηθοποιού, Ναταλία Τσαλίκη έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Με την ευκαιρία διαβάστε: "Δεν απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο..." Βόμβα από τον Γιάννη Μπέζο!

Στη δημοσίευσε έγραφε: "Εχει αρχίσει και γίνεται συζήτηση γύρω απο την φετινή θεατρική κρίση. Καιρός ήταν. Επρεπε να την περιμένουμε. Επρεπε επίσης, εμείς οι καλλιτέχνες, να έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας. Ομως ποτέ δεν είναι αργά. Ας πάψουμε να ψάχνουμε τις αιτίες γύρω γύρω κι ας πάμε στο ζουμί.

Εχουμε πάψει- παρασυρμένοι απο την περιρρέουσα εμπορευματοποίηση των πάντων- να λειτουργούμε αμιγώς καλλιτεχνικά. Να είμαστε συνδεδεμένοι με το βαθύτερο ''θέλω'' μας. Με την έμφυτη ανάγκη του καλλιτέχνη για αλήθεια. Για ελευθερία. Εχουμε διαποτιστεί απο έντονη ανασφάλεια, ανάγκη να αποκτήσουμε ταυτότητα, να αρέσουμε, να ''πουλήσουμε''. Ψάχνουμε να βρούμε, τι θέλει ο κόσμος, τι είναι της μόδας, τι είναι το διαφορετικό, το στρεβλό, το εντυπωσιακό, που θα μας κάνει να ''ξεχωρίσουμε''.

Αν δεν σταματήσουμε να εμπορευόμαστε έτσι τον εαυτό μας, και δεν ξαναθυμηθούμε τον ΛΟΓΟ για τον οποίο γίναμε ηθοποιοί, δεν νομίζω οτι θα ξαναγυρίσει εύκολα ο κόσμος στο Θέατρο."

"Από αυτό δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς..." Σοκάρει ο Γιάννης Μπέζος!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Μπέζος πριν λίγα χρόνια στην Φαίη Σκορδά! Μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο και ότι είναι κάτι που δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε... Ο ίδιος μάλιστα όταν έφυγαν από την ζωή και οι δυο του γονείς την ίδια μέρα δούλεψε στο θέατρο! Όσο "τσακισμένος" και να ένιωθε κατάφερε να βγει στην σκηνή! «Αυτό που θα σας πω για τον Γιάννη Μπέζο δεν το ξέρει κανείς!»

Αφορμή για την αποκάλυψη που έκανε ήταν ο θάνατος του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα!

«Είναι ένα πρόγραμμα που δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς. Ένα παιχνίδι της ζωής και αυτό. Είναι ζοφερό και δύσκολο, αλλά ας ευχηθούμε να ξεπεραστεί γρήγορα!», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Τι είπε ο Γιάννης Μπέζος:

«Εγώ και στους δύο γονείς που έχασα, το βράδυ έπαιξα. Και στον πατέρα μου και στην μητέρα μου. Αυτό αποδεικνύει ότι και αυτό είναι μέσα στη ζωή. Όσο περιέργο και αν φαίνεται. Η περίπτωση του θανάτου ενός αγαπημένου προσώπου είναι μέσα στη ζωή. Τα βράδια αυτά πήγα και έπαιξα. Στην μητέρα μου, ήμουν σε περιοδεία. Εκτός Αθηνών. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα στο τέλος τέλος. ΄Επρεπε να απευθυνθώ στους θεατές, σαν να μην συμβαίνει τίποτα...», τόνισε ο Γιάννης Μπέζος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share