Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Τόνι Σφήνο!

Τι συνέβη στο γνωστό showman;

27 Νοεμβρίου 2019 12:56
Δύσκολες ώρες για τον Τόνι Σφήνο!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος έπεσε πρόσφατα θύμα απάτης όταν αποφάσισε να ανοίξει με ένα φίλο και συνάδελφό του ένα μπαράκι στην πιο τουριστική περιοχή της Μυκόνου.

Δείτε πώς την «πάτησε» ο Τόνι Σφήνος:

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζητήθηκε από τον Τόνι Σφήνο να πληρώσει 55.000€ για «αέρα», τα οποία τα έδωσε και… τα έχασε, όπως αναφέρει ο performer στη μηνυτήρια αναφορά του.

Ο ίδιος ο Τόνι Σφήνος, συμφώνησε να καταβάλλει το μερίδιό του σε δυο δόσεις, ώστε να γίνει η συμφωνία και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του, τους προμηθευτές και το συνεργείο. Μάλιστα αν και το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, η συνεργασία του με τον συνάδελφο χάλασε λίγους μήνες μετά και ο Τόνι Σφήνος απαίτησε να πάρει πίσω τα χρήματα που επένδυσε, δηλαδή 55.000 ευρώ για τον «αέρα» και ακόμη 30.000 για τον εξοπλισμό του καταστήματος.

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες το πέμπτο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο μουσικός που πρότεινε στον Τόνι Σφήνο να ανοίξουν το μπαρ στη Μύκονο, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε έναν χρόνο φυλάκιση για απάτη, καθώς όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο, το ακίνητο ανήκε στον πατέρα του μουσικού, ο οποίος μάλιστα δεν έφερε καμία αξίωση για να λάβει χρήματα για τον αέρα του καταστήματος.

Η απίστευτη αντίδραση του Τόνι Σφήνου όταν μαθαίνει ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης! (video)

Συνήθως, αυτή η αποκάλυψη γίνεται πολύ νωρίτερα. Ομως, στον Τόνι Σφήνο πήρε αρκετά χρόνια να μάθει ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης.

Η αντίδρασή του; Η αναμενόμενη. Ο κόσμος του... κατέρρευσε και έπεσε σε κατάθλιψη. Ολα αυτά μέχρι να ανοίξει την τηλεόραση και να δει χιλιάδες Αγιους Βασίληδες να τρέχουν.

Πρόκειται για το χιουμοριστικό διαφημιστικό σποτ του Santa Run Chania 2019, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Τόνι Σφήνος.

Ο αγώνας διοργανώνεται για όγδοη χρονιά, για την ενίσχυση των σωματείων ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας, που ασχολούνται με παιδιά των Χανίων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας

Πλέον και επιχειρηματίας ο Τόνι Σφήνος! - Δείτε το... παράξενο και ιδιαίτερο καφέ που άνοιξε! (Photo)

Ένα μοναδικό καφέ άνοιξε ο Τόνι Σφήνος, που πλέον είναι και επιχειρηματίας.

Το πρώτο «Tonis Playz» λειτουργεί στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μάρνης και από τα εγκαίνια του, δεν έλειψε φυσικά ο Τόνι Σφήνος.

Πρόκειται για ένα πολύχρωμο καφέ, με έμπνευση από το στιλ και την πληθωρική προσωπικότητα του περφόρμερ.
Μεταξύ των σπεσιαλιτέ του, όπως αναγράφεται και σε σχετική ταμπέλα, είναι ο εσπρέσο με κρόκο Κοζάνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share