Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"'Εχω φοβηθεί για την ζωή μου..." Συγκλονίζει ο Νίκος Μάνεσης!

Τι αποκάλυψε ο αγαπημένος δημοσιογράφος;

26 Νοεμβρίου 2019 20:36

Ο Νίκος Μάνεσης έκανε μια δήλωση που συγκλονίζει αφού αποκάλυψε ότι έχει φοβηθεί για την ζωή του!

Αναφέρθηκε στα απρόοπτα που έχει ζήσει στα ταξίδια του, στις εικόνες που τον συγκλόνισαν ενώ δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τι του συνέβη! Νίκος Μάνεσης: Ο άγνωστος γάμος μιάμισης εβδομάδας με Ελληνίδα τραγουδίστρια που κανείς δεν γνώριζε!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε, ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το συνεργείο του, κινδύνεψαν σε ταξίδι τους στον Όλυμπο, εξαιτίας των υψηλών μποφόρ.

«Έφτασα τριάντα με σαράντα μέτρα από τον Μύτικα. Έπνεαν άνεμοι 14 έως 16 μποφόρ. Τα 16 μποφόρ σε εμένα που είμαι 85 κιλά σημαίνει ότι με παίρνει και με πετάει κάτω. Μας πήρε ο άνεμος μηχανήματα. Εξαφανίστηκαν μηχανήματα. Εγώ ξέρω ότι ο Όλυμπος με το τοπικό κλίμα που έχει, είναι από τα ομορφότερα αλλά και από τα πιο επικίνδυνα βουνά. Ξεκίνησα με άπνοια από την Ελασσόνα. Ανηφορίζοντας προς το καταφύγιο του Χρηστάκη, στα 2.400 μ. Είχε 6 μποφόρ. Όταν φτάσαμε στην τελική ευθεία προς την κορυφή, εκεί φοβηθήκαμε. Μείναμε ξαπλωμένοι σε φυσικά κοιλώματα....Έσωσα και έναν ορειβάτη που τον πήρε ο αέρας. Τον τράβηξα από μία ειδική ζώνη», είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Νίκος Μάνεσης: "Έχω αδικηθεί πολλές φορές αλλά είμαι..."

Ο Νίκος Μάνεσης ο δημοσιογράφος του Alpha έδωσε μια συνέντευξη και αποκάλυψε για τις αδικίες που έχει νιώσει τόσα χρόνια!

Ο Νίκος Μάνεσης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις μεταξύ των οποίων ήταν και αυτή της αδικίας μέσα από τον χώρο της δημοσιογραφίας! Η οργή του ΣΚΑΙ για τον Νίκο Μάνεση! Τι συνέβη;

Πάρα πολλές. Επειδή είμαι Επτανήσιος, είμαι μουλάρι… Πεισματάρης. Έχω απογοητευτεί πολλές φορές και το έχω ξεπεράσει. Με έχουν συκοφαντήσει, με έχουν αδικήσει, αλλά παραμένω όρθιος. Η τηλεοπτική δημοσιογραφία, που υπηρετώ τα τελευταία είκοσι χρόνια, είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ. Κι εγώ έχω αποδείξει ότι είμαι αξιοπρεπής μαραθωνοδρόμος.

Τι σας έχει διδάξει ο αθλητισμός;

Την εργατικότητα και το πείσμα. Οφείλω πολλά πράγματα, απ’ ό,τι έχω κάνει, στον αθλητισμό. Δεν έκανα ομαδικό άθλημα, αλλά ατομικό. Όποτε έπρεπε να συνυπάρχω με τον εαυτό μου και ξεπερνώ τα λάθη, τα πάθη μου.

Αποκάλυψη σοκ: Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε για τον ανταγωνισμό του με την Φαίη Μαυραγάνη!

Ο Νίκος Μάνεσης είναι από τους πιο αγαπητούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης! Επίσης είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένος με την δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη! Τι αποκάλυψε όμως για την σχέση τους και τον ανταγωνισμό που υπάρχει; Η τρυφερή φωτογραφία της Φαίης Μαυραγάνη με τον Νίκο Μάνεση και η τρυφερή εξομολόγηση!

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πώς είναι η καθημερινότητα τους και οι σχέσεις στον τομέα των επαγγελματικών!

«Στο ίδιο σπίτι χωράνε μόνο δημοσιογράφοι, γιατί μόνο έτσι μπορεί να ορθοποδήσει η οικογένεια. Φαντάσου, η Φαίη ή εγώ να ήμασταν παντρεμένοι με δημόσιους υπαλλήλους; Τα διαζύγια θα ήταν απανωτά. Μόνος ένας δημοσιογράφος μπορεί να καταλάβει τις ιδιαιτερότητες αυτής της δουλειάς», εξήγησε και συνέχισε: «Εξαρτάται πώς έχεις μεγαλώσει. Στις περισσότερες σχέσεις δημοσιογράφων που ξέρω παίζει μεγάλο θέμα ανταγωνισμού.

Με τη Φαίη έχουμε κάνει και μαζί εκπομπή και συμβουλεύει ο ένας τον άλλον, άρα δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού, αλλά ανταλλαγής δημοσιογραφικής ατζέντας».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Μάνεση!

Κόντεψε να τρελαθεί ο Νίκος Μάνεσης!

Διαβάστε περισσότερα θέματα lifestyle στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share