Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Εξερράγη" η Βίκυ Καγιά με διαγωνιζόμενη! (Video)

Η δήλωση της τα λέει όλα...

26 Νοεμβρίου 2019 18:17

Η Βίκυ Καγιά η παρουσιάστρια αλλά και μοντέλο όπως είναι γνωστό δίνει κάθε μέρα τις στιλιστικές της συμβουλές στην εκπομπή "Shopping Star"!

Τι συνέβη όμως με μια διαγωνιζόμενη;

Το θέμα της εβδομάδας ήταν βραδινή έξοδος σε πρεμιέρα θεάτρου! Η Ειρήνη 43 ετών έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια θα λέγαμε αλλά από την Βίκυ Καγιά κάτι έλειπε! Η Βίκυ Καγιά φέρνει την επανάσταση: Οι μπλε γόβες με λουράκι είναι σε μειωμένη τιμή!

Τι ήταν αυτό που την έκανε να μην μπορεί να κρατηθεί και να το πει;

Δείτε το βίντεο εδώ στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτο: Δείτε την Βίκυ Καγιά και την Ζενεβιέβ έγκυο πριν το GNTM! ( photo)

Μία φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε στα Insta Stories της η Ζενεβιέβ Μαζαρί του GNTM και μείναμε άφωνοι. Μπορούμε να δούμε την Ζενεβιέβ και την Βίκυ Καγιά, πριν χρόνια, και είναι αγνώριστες αλλά εξίσου κολακευτικές!

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το μποτάκι που όλες θέλουμε! Κοστίζει 67 ευρώ!

Η art director του GNTM, η οποία κατάφερε να γίνει η αγαπημένη του κοινού από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στο «Greece’s Next Top Model», ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία της. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με total black look ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δίπλα της είναι η Βίκυ Καγιά με μακριά μαλλιά.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια γυναίκα με καυστικές ατάκες της και φοβερό της στιλ. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά έκαναν το διαδίκτυο και τους τηλεθεατές να την λατρέψουν.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν δυο παιδιά, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη. Δείτε την φωτογραφία!

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία που μας έκανε να μην την αναγνωρίζουμε!

Η φωτογραφία που μας έκανε να μην την αναγνωρίζουμε την Βίκυ Καγιά!

Η Βίκυ Καγιά είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην Ελλάδα, ενώ έχει καταφέρει να κάνει πολύ σημαντικές συνεργασίες και στο εξωτερικό.

Η ίδια έχει κάνει στο παρελθόν αμέτρητες φωτογραφίσεις που έχουν «απογειώσει» την καριέρα της, ενώ ακόμη και στα 41 της χρόνια συνεχίζει να ποζάρει στο φακό, με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά. Η Βίκυ Καγιά έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling, όταν ήταν 14 ετών. Τώρα, 27 χρόνια μετά διαθέτει αναλογίες που θα ζήλευαν ακόμη και πολύ νεότερες γυναίκες.

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει για το Elle στα 16 της!

Η Βίκυ Καγιά έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία με ένα από τα εξώφυλλα που είχε κάνει, όταν ήταν ακόμη στα πρώτα στάδια της καριέρας της. Συγκεκριμένα, πόσταρε το εξώφυλλο του Elle για το οποίο είχε ποζάρει 25 χρόνια πριν, όταν ακόμη ήταν μελαχρινή. Μπορεί να ήταν στην εφηβεία, ωστόσο είχε στο ενεργητικό της πολλές σημαντικές δουλειές στο χώρο της μόδας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share