Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο..." Βόμβα από τον Γιάννη Μπέζο!

Αιχμηρά τα λόγια του αγαπημένου ηθοποιού!

26 Νοεμβρίου 2019 16:36

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος σε μια παλαιότερη συνέντευξη του σχολίασε τα πάντα και ιδιαίτερα την στάση του προς τους δημοσιογράφους! Δείτε ακόμα: Παραδέχτηκε αυτό που φοβόμασταν!

Αφορμή είχε σταθεί μια ερώτηση και κριτική που είχε δεχτεί για την κόρη του ο ταλαντούχος ηθοποιός!

Ας δούμε όμως ακριβώς τα λόγια του:

Τι σε ενόχλησε; Που σε ρώτησαν για την κόρη σου;

Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο. Γενικότερα δεν συνομιλώ με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω να πω κάτι. όχι μόνο από τον Τύπο. Γενικότερα με ανθρώπους που δεν εκτιμώ δεν έχω να πω τίποτα. Δεν θα μπω σε συζητήσεις με αδιάφορους και ανύπαρκτους. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν απευθυνόμουν στον άνθρωπο. Στη δημοσιογραφία γενικά. Δεν μπορώ να απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο.

"Από αυτό δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς..." Σοκάρει ο Γιάννης Μπέζος!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Μπέζος πριν λίγα χρόνια στην Φαίη Σκορδά! Μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο και ότι είναι κάτι που δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε... Ο ίδιος μάλιστα όταν έφυγαν από την ζωή και οι δυο του γονείς την ίδια μέρα δούλεψε στο θέατρο! Όσο "τσακισμένος" και να ένιωθε κατάφερε να βγει στην σκηνή! «Αυτό που θα σας πω για τον Γιάννη Μπέζο δεν το ξέρει κανείς!»

Αφορμή για την αποκάλυψη που έκανε ήταν ο θάνατος του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα!

«Είναι ένα πρόγραμμα που δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς. Ένα παιχνίδι της ζωής και αυτό. Είναι ζοφερό και δύσκολο, αλλά ας ευχηθούμε να ξεπεραστεί γρήγορα!», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Τι είπε ο Γιάννης Μπέζος:

«Εγώ και στους δύο γονείς που έχασα, το βράδυ έπαιξα. Και στον πατέρα μου και στην μητέρα μου. Αυτό αποδεικνύει ότι και αυτό είναι μέσα στη ζωή. Όσο περιέργο και αν φαίνεται. Η περίπτωση του θανάτου ενός αγαπημένου προσώπου είναι μέσα στη ζωή. Τα βράδια αυτά πήγα και έπαιξα. Στην μητέρα μου, ήμουν σε περιοδεία. Εκτός Αθηνών. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα στο τέλος τέλος. ΄Επρεπε να απευθυνθώ στους θεατές, σαν να μην συμβαίνει τίποτα...», τόνισε ο Γιάννης Μπέζος.

Χαμός με τον Γιάννη Μπέζο: "Οι γκέι είναι..."

Ποια είναι η άποψη του Γιάννη Μπέζου για τους γκέι;

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σε παλαιότερη συνέντευξή του είπε την άποψη του για τους γκέι και το σύμφωνο συμβίωσης. Με την ευκαιρία διαβάστε: "Γιάννη Μπέζο, ο κόσμος σε έκανε ότι είσαι": Χαμός με τον ηθοποιό!

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, στην οποία ο ηθοποιός είχε μιλήσει σε παλαιότερες δηλώσεις του:

"Η πολιτεία κινήθηκε σωστά στο σύμφωνο συμβίωσης και καλά θα κάνουν και οι εμπλεκόμενοι, οι ομοφυλόφιλοι, να κρατήσουν και αυτοί μια σοβαρή στάση. Γενικότερα. Δεν χρειάζεται να είναι στιλ.

Είναι τρόπος ζωής. Η σeξουαλική προτίμηση δεν έχει να κάνει με το πώς συμπεριφερόμαστε. Έχει να κάνει με το τι επιθυμούμε μέσα μας", δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο κ. Μπέζος συνέχισε λέγοντας: "Ακούω το επιχείρημα ότι ένα παιδί προκειμένου να μην έχει καθόλου οικογένεια, ας έχει αυτό. Το παιδί είναι καλύτερα να έχει έναν κακό πατέρα και μια κακή μητέρα, παρά δυο καλούς πατεράδες ή δυο καλές μανάδες. Με την ευκαιρία διαβάστε: "Αυτή η ανοησία γίνεται εθιστική": Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος!

Αυτό πιστεύω εγώ. Δεν είναι αντιμετωπίσιμο αυτό. Όταν έχει έναν πατέρα, το παιδί κάπου αναφέρεται. Όταν έχει μια μητέρα, αναφέρεται στη μητέρα. Γιατί η μητέρα είναι άλλο πράγμα και ο πατέρας καλύπτει άλλο κόσμο. Όταν ένα παιδάκι έχει δύο ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι και οι φυσικοί του γονείς, δεν είναι το ίδιο πράγμα".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share