Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Η Ρούλα Κορομηλά με σπασμένο πόδι και...": Η αποκάλυψη για το άγνωστο περιστατικό!

Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκαλύπτει!

26 Νοεμβρίου 2019 08:14

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με την Ρούλα Κορομηλά που δεν γνωρίζαμε. Τον είχε επισκεφτεί με σπασμένο πόδι και...

Για τη γνωριμία του με την λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ρούλα Κορομηλά: Μυστική συνάντηση με 2 πρόσωπα στο σπίτι της!

"Η αλήθεια είναι πως τελειώνοντας από τον στρατό, ήθελα να δώσω εξετάσεις σε κάποια δραματική σχολή για να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου, όμως, μου είχαν μια έκπληξη: Ένα πλήρως εξοπλισμένο κομμωτήριο στην πόλη της Πάτρας. Εκείνη την ώρα έβαλα τα κλάματα, επειδή ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Για να μη στα πολυλογώ, το κομμωτήριο όχι απλώς λειτούργησε, αλλά υπήρχαν ουρές έξω που περίμεναν για ραντεβού.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε η Ρούλα! Σκέψου τώρα την εικόνα, το κομμωτήριο να είναι γεμάτο και ξαφνικά να μπαίνει μέσα η Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι σούπερ σταρ. Μόλις την είδε η πελάτισσα που κούρευα κόντεψε να πέσει από την καρέκλα. Η Ρούλα μπήκε μέσα στο κομμωτήριο με σπασμένο πόδι και πατερίτσες.

Ο Μιχάλης Ασλάνης της είχε πει πως υπάρχει ένας τρελός στην Πάτρα που κάνει μιμήσεις. Ο λόγος που μπήκε μέσα στο κομμωτήριο ήταν για να μου προτείνει να εμφανιστώ στην εκπομπή της. Της είπα “Θα ρωτήσω τον μπαμπά μου’’. Πράγματι τον ρώτησα, εκείνος μου είπε πως δεν έχω να χάσω κάτι και από εκεί και πέρα ξεκίνησαν όλα", είπε χαρακτηριστικά. Με την ευκαιρία διαβάστε: Μεγάλη αλλαγή για την Ρούλα Κορομηλά: Ο έρωτας και η δημόσια ανακοίνωση!

Και κατόπιν πρόσθεσε: "Ήμουν τυχερός, διότι η εκπομπή της Ρούλας έσκιζε. Όταν ξεκίνησα να κάνω μιμήσεις στην τηλεόραση, πίστευα πως οι τηλεθεατές καταλαβαίνουν ότι βλέπουν ένα αγόρι που κάνει τη Βουγιουκλάκη. Με σταματούσαν, όμως, και μου έλεγαν “Ξέρεις πόσα λεφτά έχασα; Στοιχημάτιζα πως ήταν η Βουγιουκλάκη και ήσουν εσύ”.

Ακόμα και σήμερα τυχαίνει να με σταματούν γι’ αυτό τον λόγο. Γενικά, αισθάνομαι περίεργα όταν μου λένε πολλά κολακευτικά λόγια. Στη ζωή μου είμαι ιδιαίτερα ντροπαλός και επιφυλακτικός. Στη σκηνή πάλι, όχι".

Σοκάρει η Ρούλα Κορομηλά: «Ο Άγιος Παΐσιος με σήκωσε από τον τάφο»

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές αναβιώνει πάλι στις μνήμες μας από την Ρούλα Κορομηλά, η οποία έχει περάσει το δικό της δράμα όπως κάθε γυναίκα. Αυτή είναι μια της παρουσιάστριας με τον Άγιο Παΐσιο που πήρε φως από την εκπομπή της «Μπράβο Ρούλα πριν χρόνια στο show του Epsilon! Το μήνυμα όλο νόημα της παρουσιάστριας! "Κανένας δεν πρέπει να..."

«Αφήσαμε ένα θέμα στη μέση, νομίζω θέλεις να γλιτώσεις από αυτό…», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στη Ρούλα Κορομηλά. Ο γνωστός δημιουργός που ήταν κεντρικός καλεσμένος στο show του Epsilon, ήθελε να πει κάτι από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο πλατό. Λόγω της ροής της εκπομπής, δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία έως εκείνη την ώρα. Ο Γιώργος διηγήθηκε ένα συγκλονιστικό περιστατικό από την περίοδο που η Ρούλα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγεία, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια, σχεδόν, να καταρρεύσει!

«Πριν από 10 χρόνια ήμουν στην παραλία, κάπου στη Χαλκιδική. Είχα τα παιδιά μου και παίζαμε με τα κουβαδάκια, με την άμμο κλπ.και ακούω μια φωνή από πίσω μου… «Γιώργο»! Γυρνάω και βλέπω έναν άνθρωπο… και λέω «Ποια είσαι»; Και μου λέει «Είμαι η Ρούλα». Δε σε κατάλαβα! Καταλαβαίνεις τι λέμε τώρα; Ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι αυτό! Μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνεις παιδί, δεν ήταν για κάτι άλλο… Ήθελες να γίνεις μαμά ρε γαμ…ο! Αυτό… Και φύγαμε και πήγαμε το βράδυ μαζί στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου και καθίσαμε μαζί με την ηγουμένη και τις καλόγριες, κάναμε μια παράκληση και η Ρούλα σηκώθηκε. Ήρθε στο καρεκλάκι -ήταν ακόμα στο αναπηρικό- και σηκώθηκε το κορίτσι μου!

Με τη Ρούλα Κορομηλά να κλαίει, δίχως να μπορεί να αρθρώσει λέξη, ο Γιώργος Θεοφάνους της έδωσε μια κορδελίτσα διαβασμένη πάνω στη ζώνη της Παναγίας και είπε: «Κανονικά την δίνουμε στις κοπέλες που θέλουν να κάνουν παιδιά. Εσύ μας έκανες όλους παιδιά σου! Αυτή την αγάπη της μαμάς την είχες πάντα… Όποιος τολμήσει και πει κακία για σένα θα έχει να κάνει με μένα»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share