Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το δημόσιο παράπονο της Άντζελας Δημητρίου και οι δύσκολες ώρες!

Τι της συνέβη;

24 Νοεμβρίου 2019 19:30
Το δημόσιο παράπονο της Άντζελας Δημητρίου και οι δύσκολες ώρες!

Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε το παράπονο της δημόσια που είχε από τον πατέρα της αλλά και από τον γιο της Βαγγέλη. Σοκαριστική εικόνα: Άλλαξε πάλι πρόσωπο η Άντζελα Δημητρίου!

Όπως αποκάλυψε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια, δεν έχει επαφή με τα εγγόνια της.

«Έχω δύο εγγονάκια, την Αγγελική και τον Παναγιώτη. Φτάνει, όμως, μόνο το όνομα; Πιστεύεις ότι φτάνει μόνο το όνομα να ακούς από τα εγγόνια σου και να μην τα βλέπεις; Όχι μόνο δεν τα βλέπω, αλλά το να σου λέει το δικό σου το παιδί, που το έχεις βγάλει από μέσα σου και το κυοφορούσες εννέα μήνες ότι “δεν θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν στο σχολείο που πάνε ότι η γιαγιά τους είναι η Άντζελα Δημητρίου. Και δεν θέλω τα παιδιά μου να τα βγάλω στην τηλεόραση γιατί δεν θέλω να ξέρουν ο κόσμος ότι είναι τα εγγόνια σου”. Δεν είναι λυπηρό;», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Όσο για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή το 2007, είπε: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που κοιτούσε πως θα εκμεταλλευτεί το παιδί του, βγάζοντάς το στην τηλεόραση και έκρυβε το πρόσωπό του για να μην τον βλέπουν. Και έλεγε ότι “εγώ αύριο θα πάω να πουλήσω λαχεία και δεν θέλω να ξέρουν ότι είμαι ο πατέρας της”».

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι πολλές φορές αισθάνεται μοναξιά «Αισθάνομαι μερικές φορές ότι είμαι μόνη μου. Τελείως μόνη μου. Παρά τα τόσα που έχω κάνει, παρόλο τόσο που έχω ζήσει τη ζωή μου. Παρόλο που έχω γευτεί όλη τη χλίδα και όλη τη φτώχεια. Τα έχω ζήσει και τα δύο πολύ έντονα», είπε.

Τέλος, τόνισε ότι έχει δεχτεί χλευασμό για το γεγονός ότι μετά το δημοτικό δεν κατάφερε να συνεχίσει το σχολείο. «Με έχουν χιλιάδες φορές χλευάσει που δεν πρόλαβα να βγάλω ένα σχολείο και έβγαλα μόνο το δημοτικό. Αλλά πες μου εσύ, τι δουλειά έχει το τραγούδι με τη μόρφωση; Καμία. Μπορεί να έχει! Αλλά εδώ που μιλάμε έχεις ακούσει να έχω κάνει ένα σαρδάμ;», είπε.

Τραγωδία για την Άντζελα Δημητρίου! Οι στιγμές που την έκαναν να κλάψει!

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου δεν άντεξε και μίλησε ανοιχτά για όσα τις έχουν συμβεί και την έκαναν να κλάψει! Η 65χρονη πια Άντζελα Δημητρίου δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες μεγάλωσε και πως κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ!

Τι είπε σε παλαιότερη συνέντευξη της;

Γιώργος Λιάγκας: Η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου που δεν ήξερε κανείς!

«Μεγάλωσα στη φτώχεια και γνωρίζω τους ανθρώπους του μόχθου. Δεν θέλησα ποτέ να πάρω ένα σπίτι στην Εκάλη. Ένα σπίτι με πισίνα δεν μου λέει τίποτα. Είναι καλό να θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε. Έτσι πιστεύω πως γίνεσαι σωστός άνθρωπος και καλλιτέχνης. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι δούλεψα στις κλωστές Πεταλούδα και σε δισκοπωλείο στην οδό Αναξαγόρα, στου Ψυρρή. Και πάντα θα θυμάμαι τα χρόνια που έζησα δίπλα στους μεγάλους καλλιτέχνες. Τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Στράτο Διονυσίου, τη Σωτηρία Μπέλλου, τον Μανώλη Αγγελόπουλο, την Πόλυ Πάνου, την Τζένη Βάνου, τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Λίτσα Διαμάντη, τον Φίλιππο Νικολάου. Δίπλα στον Βασίλη Τσιτσάνη τραγούδησα το 1976 στο Χρυσό Βαρέλι, στις Τζιτζιφιές. Από εκείνον και τη Σωτηρία Μπέλλου έμαθα να αγαπάω και να σέβομαι τη δουλειά μας.

«Έκλαψα πάρα πολύ εκείνες τις μέρες. Δεν πρέπει. όμως, να ξεχνάμε πως είμαστε άνθρωποι. Κάθε μέρα πρέπει να σκεφτόμαστε εκείνους που είναι αδύναμοι και να τους βοηθάμε όσο μπορούμε»!

Η Άντζελα Δημήτριου πυρ και μανία με την Καίτη Γαρμπή: "Αυτό δεν είναι απλά αχαριστία..."(Video)

Να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Θυμάμαι τον Τσιτσάνη να πίνει πάντα κρασί χύμα. Τότε δεν υπήρχε κλιματισμός. Μόνο μια σόμπα μεγάλη στη μέση του μαγαζιού. Ούτε καμαρίνια είχαμε. Ούτε γαρίφαλα. Μονάχα γαρδένιες. Μου έχει λείψει το άρωμα της γαρδένιας, ειδικά στη Νεράιδα της Παμέλας. Όταν κλείνω τα μάτια, θυμάμαι την πίστα γεμάτη γαρδένιες να μοσχοβολάει», λέει η ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share