Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μπορώ να ζω μόνο..." Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια!

Τι αποκάλυψε η διάσημη παρουσιάστρια;

23 Νοεμβρίου 2019 16:48

Η Αννίτα Πάνια βάζει τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα σχετικά με τις δίαιτες που υποτίθεται πως ακολουθεί. Συγκλονιστική ήταν η απάντηση της όταν ρωτήθηκε για αυτό το γεγονός!

Αφορμή στάθηκε η καλεσμένη της Μπέσσυ Αργυράκη, για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της! "Έπασχα από διπολική διαταραχή...": Σοκ στην Αννίτα Πάνια!

"Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί οι άνθρωποι τρώνε φαγητό. Μπορώ να ζω μόνο με γλυκά. Το αστείο είναι -και μου δίνεις την ευκαιρία να το πω- ότι τελευταία διάβασα για τη "μαγική δίαιτα με την οποία έχασε τα κιλά η Πάνια". Εγώ έχω κάνει μια μαγική δίαιτα με σοκολάτα, με παγωτό.

Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα. Βλέπεις και διαβάζεις πράγματα σχετικά με τα κιλά γιατί ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο..."

Θύματα της ίδιας ασθένειας Πάνια και Καρβέλας!

Εσύ έχεις δει την Αννίτα Πάνια μικρή; Πάθαμε πλάκα!

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε την Αννίτα Πάνια μικρή! Εσύ την έχεις δει;

Την Αννίτα Πάνια τη γνωρίσαμε κατάξανθη, εξωστρεφή και πολύ… μαγκάκι. Ήταν, όμως, πάντα έτσι; Προφανέστατα όχι. Με την ευκαιρία διαβάστε: Κούκλος: Τον Γιώργο Ταμπάκη από την Αννίτα Πάνια σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η ίδια!

Έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με το ίδιο χτένισμα, το ίδιο χρώμα μαλλιών και το ίδιο, απαράλλακτο στυλ. Γι’ αυτό και βλέποντας πως ήταν μικρή, δύσκολα θα πίστευε πως επρόκειτο για τον ίδιο άνθρωπο.

Δείτε την:

Παλάτι: Το καμαρίνι της Αννίτας Πάνια θα το ζήλευε και η... Βασίλισσα Ελισάβετ!

Σε παλαιότερο κλείσιμο εκπομπής της Αννίτας Πάνια ετοίμασαν ένα αφιερωματικό βίντεο, το οποίο περιλάμβανε και πλάνα από την ίδια, την ώρα που ετοιμάζεται στο καμαρίνι της.

Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά τον προσωπικό χώρο της παρουσιάστριας. Οπως είδαμε, πρόκειται για έναν εξαιρετικά απλό χώρο, με πολλά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς ωστόσο να κοσμούν τον καθρέφτη, όπου η παρουσιάστρια ετοιμάζεται.

Δείτε το καμαρίνι στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share