Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ναταλία Γερμανού: Ο χορός της παρουσιάστριας που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό (Video)!

Η απάντηση στην πρόκληση του Νίκου Μουτσινά!

23 Νοεμβρίου 2019 15:49
Ναταλία Γερμανού: Ο χορός της παρουσιάστριας που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό (Video)!

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ξεκινήσει ένα δικό του Loquita Challenge όπου καθημερινά προκαλεί κι από μια παρουσιάστρια να χορέψει το διάσημο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. Μετά την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Κατερίνα Καινούργιου από την πρόκληση φυσικά δεν γινόταν να γλιτώσει η Ναταλία Γερμανού.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι! Βγήκαν έξω και δεν του άφηνε το χέρι όλο το βράδυ!

Η παρουσιάστρια, σήμερα, μέσα από την εκπομπή της απάντησε αλλά όχι έτσι όπως θα περίμενε ο Νίκος Μουτσινάς. Η Ναταλία, όπως πάντα ανατρεπτική, έδωσε το δικό της ρυθμό και όπως είπε θα χορέψει ένα τραγούδι της γενιάς της. Ζήτησε λοιπόν το «Βάζει ο Nτούτσε τη στολή του», την αξέχαστης Σοφίας Βέμπο και άρχισε να χορεύει on air.

Η χιουμοριστική δήλωση τη Ναταλίας ήταν πως η Σοφία Βέμπο είναι πιο κοντά στη γενιά της παρά η Ελένη Φουρέιρα και μας χάρισε το παρακάτω βίντεο:

Σία Κοσιώνη: Ο εφιάλτης της... "απιστίας" κρατάει πάνω από χρόνο! Ντοκουμέντα!

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται να μην αρέσει σε πολλούς!

Σπανίζουν ζευγάρια σαν και εκείνο στις μέρες μας, με την παρουσιάστρια και τον Δήμαρχο Αθηναίων να έχουν δημιουργήσει μια αξιοθαύμαστη οικογένεια!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Παίρνει κεφάλια η Σία Κοσιώνη: Το τραγικό δημοσίευμα για απιστία την έκανε έξαλλη! Έτοιμη για το μεγάλο μπαμ!

Ωστόσο πάνω από χρόνο μια συγκεκριμένη εφημερίδα και συγκεκριμένα το Μακελειό του Στέφανου Χίου, όχι απλά έχει βαλθεί να τους χωρίσει αλλά κάνει λόγο και για απιστία!

Η Σία Κοσιώνη προσπαθεί να αφήσει πίσω της το όλο θέμα αλλά δεν μπορεί! Πάνω που ηρέμησε από τα περσινά δημοσιεύματα ήρθαν και τα φετινά πριν λίγες εβδομάδες με την παρουσιάστρια να θέλει να πάρει την νομική πλέον οδό!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είχε συμβεί πέρσι με το συγκεκριμένο δημοσίευμα της εφημερίδας:

Μεγάλη μάχη για την Σία Κοσιώνη: Παλεύει!

Η Σία Κοσιώνη εκτός από μια εξαιρετική οικογενειάρχης είναι και μια εκπληκτική επαγγελματίας με Ε κεφαλαίο!

Μπορεί φέτος να συναντάει δυσκολίες στην τηλεθέαση απέναντι σε... θηρία όμως δεν το βάζει κάτω! Μην ξεχνάτε ότι πέρσι η πολιτική του ΣΚΑΙ να κάνει πόλεμο στην αντιπολίτευση γύρισε σε πολλούς τηλεθεατές την πλάτη όμως η Σία Κοσιώνη ήταν εκεί και κράτησε όρθιο το κανάλι!

Φέτος δίνει ακόμα μεγαλύτερη μάχη, όμως παρότι βρέθηκε να χάνει έδαφος πλέον παίρνει πάλι την κατάσταση στα χέρια της! Μπορεί να τερμάτισε πίσω από Alpha, ANT1, Star, όμως τα ποσοστά τηλεθέασης είναι ανεβασμένα και έχει αυξήσει την διαφορά από το 5ο Open!

Κάτι ανάλογο συνέβη και την Πέμπτη (21/11) όπως μπορείτε να δείτε στα αναλυτικά νούμερα τηλεθέασης παρακάτω:

ΑΝΤ1: News, 15,9

ALPHA: Νews, 17,1

STAR: News, 17.5

ΣΚΑΙ: News, 12,4

OPEN: News, 7,4

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share