Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Διάσημη ηθοποιός ξέχασε που πάρκαρε και έψαχνε το αυτοκίνητό της 25 λεπτά (Video)!

Όλοι το έχουμε πάθει!

23 Νοεμβρίου 2019 14:09
Αδιανόητο: Διάσημη ηθοποιός ξέχασε που πάρκαρε και έψαχνε το αυτοκίνητό της 25 λεπτά (Video)!

Όλοι το έχουμε πάθει να ξεχάσουμε που έχουμε παρκάρει το αυτοκίνητό μας και να το ψάχνουμε. Αυτό συνέβη και στην ηθοποιό η οποία "έχασε" το αυτοκίνητό της σε ένα υπόγειο πάρκινγκ!

Πάολα: Αυτό είναι το πανάκριβο αυτοκίνητο που οδηγεί! Θα πάθετε σοκ!

Για την ηθοποιό, αυτή η αναζήτηση κράτησε 25 λεπτά και η ίδια δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτό, η Γκάρνερ τριγυρνά με τον συναγερμό του αυτοκίνητου ανά χείρας, πατώντας το με την ελπίδα ότι θα ακούσει από κάπου το αυτοκίνητό της να ξεκλειδώνει. Κάτι που όχι μόνο δεν είχε αποτέλεσμα, αλλά κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι είχαν τελειώσει οι μπαταρίες!

Αφού περπατούσε για πολλά λεπτά, τελικά μπήκε στο αυτοκίνητο της φίλης της- η οποία τραβούσε το βίντεο- και άρχισαν να κάνουν βόλτες στο πάρκινγκ, αναζητώντας το όχημα της Γκάρνερ. Τελικά, το εντόπισαν σε εντελώς διαφορετικό σημείο από αυτό που επέμενε η 47χρονη ότι το είχε αφήσει. Ευτυχώς, το πάρκινγκ είχε μόνο ένα επίπεδο, αλλιώς πιθανότατα ακόμη θα ήταν εκεί και θα έψαχνε το αυτοκίνητό της! «Θα ήθελα να σας πω ότι αυτό ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά…», έγραψε στο Instagram η Τζένιφερ Γκάρνερ, τρολάροντας τον εαυτό της.

Πασίγνωστη ηθοποιός παραμορφώθηκε μετά από τραγικό ατύχημα!

Η γνωστή ηθοποιός είχε ένα ατύχημα που την οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με διάσειση, σπασμένη μύτη και τραυματισμένο γόνατο.

Στο νοσοκομείο πρώην πρωθυπουργός μετά από ατύχημα!

Ο λόγος για την 73χρονη Σούζαν Σάραντον η οποία μετά από το ατυχές περιστατικό αναγκάστηκε να μην παραβρεθεί στην εκστρατεία του υποψήφιοι για την προεδρία Μπέρνι Σάντερς στο Χιου Χαμσάϊρ σήμερα. Μάλιστα, η Σούζαν Σάραντον δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφίες από το τραυματισμένο και παραμορφωμένο πρόσωπό της στον λογαριασμό της στο Instagram.


Το τεράστιο καρούμπαλο στο πρόσωπό της

Στις φωτογραφίες, η Σούζαν Σάραντον εικονίζεται με ένα τεράστιο καρούμπαλο πάνω από το δεξί της μάτι και στην συνέχεια με το μαυρισμένο μάτι από το πέσιμο. «Ένα μικρό γλίστρημα = διάσειση, σπασμένη μύτη, χτυπημένο γόνατο. Φαίνεται πως δεν θα μπορέσω να συναντηθώ αύριο με τον γερουσιαστή Σάντερς στο Νιου Χαμπσάιρ. Λυπάμαι πραγματικά που θα χάσω αυτή την ευκαιρία» έγραψε στην λεζάντα.

Θλίψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Το 2019 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχασε από την ζωή αγαπημένα πρόσωπα! Ένα από αυτά ήταν και ο θάνατος του παραγωγού της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά" που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση από το 2003!

Ο παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και στενός φίλος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Βασίλης Λάσκαρης, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου, βυθίζοντας σε πένθος τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν είχε κάνει γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω ενός μηνύματος στο instagram. Πόσταρε φωτογραφία μαζί με τον εκλιπόντα κι έγραψε:

«Έφυγες και πηγές μακριά..

Βασίλη μου αγαπημένε! Μόνο χαρές θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικος και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικουλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδιά μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκρίζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικουλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή αντάμωση λοιπόν..».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share