Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ξανά ερωτευμένος ο Κλέων Γρηγοριάδης! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Σε πελάγη ευτυχίας!

23 Νοεμβρίου 2019 13:54
Ξανά ερωτευμένος ο Κλέων Γρηγοριάδης! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ηθοποιός και βουλευτής αφού δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την ηθοποιό και μέλος του κόμματος Μέρα25 Ελένη Σπετσιώτη.

Αυτή είναι η νέα κούκλα σύντροφος του Μπραντ Πιτ!

Ο γνωστός ηθοποιός μετά το πολύκροτο διαζύγιο του από την Βάσω Μιχαλοπούλου φαίνεται να βρήκε τη σύντροφο της ζωής του στα μάτια της γοητευτικής Ελένης.

Η σύντροφός του, η 42χρονη Ελένη Σπετσιώτη, είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, θεατρολόγος, με σπουδές στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και ιδρυτικό μέλος του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, όπου και γνωρίστηκαν.

Γιώργος Χρανιώτης: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας του!

Επίσημη πρεμιέρα έκανε εχθές το θεατρικό έργο "Δέκα διάλογοι για το σεξ" στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Εκεί βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι, φίλοι, η σύζυγος του ηθοποιού αλλά και η μητέρα του Αγγελική Χαμπάκη την οποία είδαμε πρώτη φορά και μοιάζει αρκετά στο Γιώργο, επιβεβαιώνοντας τη θεωρία που λέει ότι τα αγόρια μοιάζουν στις μαμάδες τους.

Τραγωδία για την Άντζελα Δημητρίου! Οι στιγμές που την έκαναν να κλάψει!

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου δεν άντεξε και μίλησε ανοιχτά για όσα τις έχουν συμβεί και την έκαναν να κλάψει! Η 65χρονη πια Άντζελα Δημητρίου δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες μεγάλωσε και πως κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ!

Τι είπε σε παλαιότερη συνέντευξη της;

Γιώργος Λιάγκας: Η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου που δεν ήξερε κανείς!

«Μεγάλωσα στη φτώχεια και γνωρίζω τους ανθρώπους του μόχθου. Δεν θέλησα ποτέ να πάρω ένα σπίτι στην Εκάλη. Ένα σπίτι με πισίνα δεν μου λέει τίποτα. Είναι καλό να θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε. Έτσι πιστεύω πως γίνεσαι σωστός άνθρωπος και καλλιτέχνης. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι δούλεψα στις κλωστές Πεταλούδα και σε δισκοπωλείο στην οδό Αναξαγόρα, στου Ψυρρή. Και πάντα θα θυμάμαι τα χρόνια που έζησα δίπλα στους μεγάλους καλλιτέχνες. Τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Στράτο Διονυσίου, τη Σωτηρία Μπέλλου, τον Μανώλη Αγγελόπουλο, την Πόλυ Πάνου, την Τζένη Βάνου, τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Λίτσα Διαμάντη, τον Φίλιππο Νικολάου. Δίπλα στον Βασίλη Τσιτσάνη τραγούδησα το 1976 στο Χρυσό Βαρέλι, στις Τζιτζιφιές. Από εκείνον και τη Σωτηρία Μπέλλου έμαθα να αγαπάω και να σέβομαι τη δουλειά μας.

«Έκλαψα πάρα πολύ εκείνες τις μέρες. Δεν πρέπει. όμως, να ξεχνάμε πως είμαστε άνθρωποι. Κάθε μέρα πρέπει να σκεφτόμαστε εκείνους που είναι αδύναμοι και να τους βοηθάμε όσο μπορούμε»!

Η Άντζελα Δημήτριου πυρ και μανία με την Καίτη Γαρμπή: "Αυτό δεν είναι απλά αχαριστία..."(Video)

Να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Θυμάμαι τον Τσιτσάνη να πίνει πάντα κρασί χύμα. Τότε δεν υπήρχε κλιματισμός. Μόνο μια σόμπα μεγάλη στη μέση του μαγαζιού. Ούτε καμαρίνια είχαμε. Ούτε γαρίφαλα. Μονάχα γαρδένιες. Μου έχει λείψει το άρωμα της γαρδένιας, ειδικά στη Νεράιδα της Παμέλας. Όταν κλείνω τα μάτια, θυμάμαι την πίστα γεμάτη γαρδένιες να μοσχοβολάει», λέει η ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share