Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θλίψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Τραγωδία!

23 Νοεμβρίου 2019 13:28
Θλίψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Το 2019 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχασε από την ζωή αγαπημένα πρόσωπα! Ένα από αυτά ήταν και ο θάνατος του παραγωγού της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά" που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση από το 2003!

Ο παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και στενός φίλος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Βασίλης Λάσκαρης, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου, βυθίζοντας σε πένθος τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν είχε κάνει γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω ενός μηνύματος στο instagram. Πόσταρε φωτογραφία μαζί με τον εκλιπόντα κι έγραψε:

«Έφυγες και πηγές μακριά..

Βασίλη μου αγαπημένε! Μόνο χαρές θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικος και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικουλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδιά μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκρίζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικουλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή αντάμωση λοιπόν..».

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον αγαπημένο παρουσιαστή, Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο λόγος για τα νούμερα τηλεθέασης.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν φαντάζεστε ποια Ελληνίδα είναι η σύντροφός του!

Ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", φαίνεται να "πήρε" τα πάνω του. Συγκεκριμένα, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή είχε πατώσει στα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, φέτος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει "απογειωθεί". Το βράδυ του Σαββάτου (16/11) η εκπομπή "σκαρφάλωσε" στην κορυφή της AGB κάνοντας 22,2%.

Βραδινή ζώνη

ALPHA: Πάνω κάτω και το βράδυ 10,7
AΝΤ1: Οι θαλασσιές οι χάντρες 9,1

STAR: Μπάτε σκύλοι αλέστε 14,5
ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας ρε παιδιά 22,2

OPEN: Αυτό που θέλουν οι γυναίκες 11

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share