Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία για τον Νίκο Μουτσινά: Τριπλός θάνατος τον βύθισε στον πένθος!

Τραγικές στιγμές!

23 Νοεμβρίου 2019 13:16
Τραγωδία για τον Νίκο Μουτσινά: Τριπλός θάνατος τον βύθισε στον πένθος!

Για την οικογενεικά τραγωδία που τον χτύπησε μέσα σε μικρό διάστημα μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στο πρόσφατο παρελθόν!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις διαδοχικές απώλειες του παππού, της γιαγιάς και της μητέρας του. Παραδέχθηκε ότι το τραγικό συμβάν του θανάτου της μητέρας του τον έφερε πιο κοντά με τον πατέρα του, ενώ μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τα αδέλφια του που είναι δίδυμα.

Νίκος Μουτσινάς: Η γυναίκα που είχε στο πλευρό του 20 χρόνια πριν σήμερα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

«Έφυγε ένα μαύρο σύννεφο από πάνω μου. Ήταν πολύ συγκεκριμένο το μοτίβο της οικογένειας. Αυτοί οι τρεις ήταν ο πυρήνας για μένα. Παππούς, γιαγιά, μαμά. Δεν ήταν πολύ ευχάριστο. Θα γινόταν κάποια στιγμή. Και με αυτή τη σειρά. Όπως έπρεπε έγινε. Πέρασαν τα τρία χρόνια του πένθους και μπορώ και το συζητάω. Παλιότερα δεν μπορούσα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής εξήγησε τους λόγους που δεν είχε καλή σχέση με τον πατέρα του «Τα τελευταία χρόνια είχα γκρίνια προσωπική.

Ήμουν χαμηλωμένος. Η σχέση μου με τον μπαμπά μου δεν ήταν άσχημη. Ήταν μια σχέση που απλά υπήρχε. Τελευταία έφτιαξε. Δε μπορούσε να αναπτυχθεί σχέση. Έχω δύο αδέρφια. Δύο παλικάρια δίδυμα. Είναι δέκα χρόνια μικρότερα μου. Δεν βρισκόμαστε πολύ συχνά. Μεταξύ τους δεν μοιάζουν. Όμως ο ένας μοιάζει σε μένα λίγο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

"Τα έχω εδώ και 5 χρόνια με...": Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει!

"Τα έχω εδώ και 5 χρόνια με.."... Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για την σχέση του σε παλαιότερη συνέντευξη.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νίκος Μουτσινάς: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του πατέρα του!

Ο ηθοποιός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο "Καλύτερα δεν γίνεται" και του ανέφερα πως τον ψάχνουν στην Google.

O ίδιος απάντησε στις κάρτες – "βόμβα" χωρίς κανένα δικαίωμα να πει "πάσο". Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο απάντησε χιουμοριστικά "Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share