Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρυφερές φωτογραφίες από την εγκυμονούσα Βικτώρια Καρύδα - Οι αναρτήσεις και τα σχόλια!

Οι ό μορφες στιγμές της!

23 Νοεμβρίου 2019 07:08
Τρυφερές φωτογραφίες από την εγκυμονούσα Βικτώρια Καρύδα -  Οι αναρτήσεις και τα σχόλια!

Τρυφερές φωτογραφίες από την εγκυμονούσα Βικτώρια Καρύδα. Οι αναρτήσεις και τα σχόλια!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί μέσα από τη δουλειά και από την στήριξη των δικών της ανθρώπων να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της

Η πρώην φιναλίστ του «My Style Rocks» που έχει επιστρέψει στα social media ύστερα από αποχή μηνών, δεν σταμάτησε ποτέ να ανεβάζει υλικό της οικογενειακής τους ζωής, γυρνώντας πίσω σε στιγμές που οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι στον φακό.

Μια από τις αρχικές αναρτήσεις μετά τον χαμό του άντρα της, έχει μείνει αξέχαστη!

Η Βικτώρια είχε μοιραστεί με το κοινό της δύο φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, στις οποίες απεικονίζεται και ο Γιάννης Μακρής να την κρατά αγκαλιά.

Η ίδια, φροντίζει να κρατά μόνο τα υποστηρικτικά σχόλια κάτι που της δίνει κουράγιο!

Σπιταρόνα: Δείτε που ζει η Βικτώρια Καρύδα!

Έχετε δει την σπιταρόνα της Βικτώριας Καρύδα στο Σίδνεϊ;

Η Βικτώρια Καρύδα μετά τον χαμό του συζύγου της παλεύει να σταθεί στα πόδια της και έχει βοήθεια από πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους! Κάποιοι από αυτούς είναι και οι γονείς του Γιάννη! Με την ευκαιρία διαβάστε: Τέρμα τα ψέματα Βικτώρια Καρύδα: Η αλήθεια για το κορμί της! Μπορεί να έχει γυμνασμένα πόδια αλλά...

Εκείνοι ήταν οι πρώτοι που της είπαν να πάει να μείνει στο σπίτι της στο Σίδνεϊ! Το σπίτι της στην Αυστραλία μοιάζει με παλάτι και πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις το είδαμε!

Δείτε το:

Βικτώρια Καρύδα: Η φωτογραφία που μας έκανε να δακρύσουμε!

Μια φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα που μας έκανε να δακρύσουμε!

Πέρασε ένας χρόνος από την στυγερή δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στην Βούλα.

Η Βικτώρια μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο έχει περάσει τον εφιάλτη, όμως κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της πρωτίστως για χάρη των δύο τους παιδιών. Έτσι μετά από ένα χρονικό διάστημα απουσίας από τα φώτα δημοσιότητας και από δουλειές γύρισε πίσω πιο ώριμη και αποφασισμένη να κερδίσει τον πόνο.

Έχει ξεκινήσει το μόντελινγκ και έχει ενεργό ρόλο και στα social media.

Έτσι πριν λίγες μέρες ανέβασε μια φωτογραφία που μας έκανε πραγματικά να συγκινηθούμε καθώς ανάρτησε τον σύζυγό της και την ίδια σε μια τρυφερή στιγμή από το παρελθόν γράφοντας χαρακτηριστικά:

'' Απρόβλεπτη ζωή!
Το συντροφό σου ,τα παιδιά σου ,την οικογένεια σου να την αγαπάς και να την προσέχεις... Γιατί Ποτέ δεν ξέρεις ποιος και πότε μπορεί να φύγει από τη ζωή.
Ζήσε να αγαπάς εδώ και τώρα !''

Δείτε τη δημοσίευση:

Βικτώρια Καρύδα: Μυστική έξοδος στο Κολωνάκι με γοητευτικό συνοδό!

Μυστική έξοδος στο Κολωνάκι με γοητευτικό συνοδό έκανε η Βικτώρια Καρύδα

Το πετυχημένο μοντέλο προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. Παίρνει δύναμη από τα παιδιά της και συνεχίζει τη ζωή της.

Για να ξεχάσει τις άσχημες στιγμές που έχει βιώσει κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και να λανσάρει τη δική της σειρά με εντυπωσιακά μαγιό

Πρινκ άποιες μέρες η Βικτώρια Καρύδα έκανε τη βόλτα της στο Κολωνάκι. Ο γοητευτικός συνοδός της δεν είναι άλλος από τον σύζυγο της αδερφής της, με τον οποίον εκτός από συγγενικούς δεσμούς τους δένει και μια όμορφη φιλία. Οι δυο τους έκατσαν σε εστιατόριο της περιοχής, όπου δείπνησαν. Η ξανθιά καλλονή απόλαυσε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και στη συνέχεια περπάτησε μαζί με τον συνοδό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share