Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μαρία Μπακοδήμου: Στάζει "δηλητήριο" για παίκτρια του Power of Love!

Τι είπε η παρουσιάστρια;

22 Νοεμβρίου 2019 18:12
Μαρία Μπακοδήμου: Στάζει

Δηλητήριο στάζουν τα λόγια της παρουσιάστριας για την αλλαγή στην εμφάνιση πρώην παίκτριας του Power of Love.

Τρισευτυχισμένη η Μαρία Μπακοδήμου: Τα «έσπασε» σε νυχτερινό μαγαζί με άντρα στο πλευρό της!

Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη, που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι και έμεινε μέχρι τον τελικό.

Τι είπε όμως η Μαρία Μπακοδήμου;

Η Τζούλια είχε θέματα με την εμφάνισή της και μεγάλες ανασφάλειες! Το κορίτσι επένδυσε χρήματα στην εικόνα της έκανε πλαστική στη μύτη και όχι μόνο και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο Instagram!

Δείτε πώς είναι σήμερα η εκρηκτική Τζούλια!

Σπύρος Παπαδόπολος - Μαρία Μπακοδήμου: Μια σχέση που δεν ήξερε κανείς!

Μια σχέση που δεν ήξερε κανείς είναι αυτή του Σπύρου Παπαδόπολου και της Μαρίας Μπακοδήμου...

Αφορμή στάθηκε μια δημοσίευση της Μαρίας Μπακοδήμου στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην καλή φιλική σχέση που διατηρεί με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή!

Έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια του OPEN θέλησε να αναδείξει την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός αναφέροντας πως είναι μια πολύ καλή παράσταση που θα πρέπει να τη δουν πολλοί...

Δείτε τη φωτογραφία:

Ένα μωρό για την Μαρία Μπακοδήμου!

Ένα μωρό για την Μαρία Μπακοδήμου, για ποιο πρόκειται;

Ο Νίκος Αλιάγας έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά, την 7χρονη Αγάθη και τον 3χρονο Ανδρέα με τη σύζυγό του Τίνα Γρηγορίου, ενώ η ξαδέλφη του Μαρία Μπακοδήμου έχει δύο γιους με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον 19χρονο Νικήτα και τον 18χρονο Άρη. Τις τελευταίες ώρες προστέθηκε ακόμα ένα παιδί στην οικογένειά τους.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στο instagram με τον ξάδελφο της Νίκο Αλιάγα, σχολιάζοντας: «Έχουμε ακόμα έναν λόγο να είμαστε χαρούμενοι. Ένα καινούργιο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια μας. Αυτό είναι ευλογία».

Όταν μάλιστα μία follower είχε την απορία αν ο Νίκος Αλιάγας απέκτησε κι άλλο παιδί, η Μαρία Μπακοδήμου διευκρίνισε ότι πρόκειται για το ανηψάκι τους.

Η αδελφή του Νίκου Αλιάγα, Μαρία, που ζει μόνιμα στο Παρίσι έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Μαρία Μπακοδήμου: Σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο μαζί με αυτόν που της έχει κλέψει την καρδιά!

Σαν βασίλισσα έχουν την Μαρία Μπακοδήμου. Η φωτογραφία μέσα από το υπερπολυτελές αυτοκίνητο με τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά τα λέει όλα...

Η παρουσιάστρια κάνει μια καινούργια αρχή και στα επαγγελματικά της, με την νέα της συνεργασία στο OPEN κατάφερε να γυρίσει σελίδα και αυτό φαίνεται ότι της πάει!


Η Μαρία Μπακοδήμου είχε ανεβάσει μα φωτογραφία από το απίστευτο βανάκι που την μετέφεραν στο αεροδρόμιο. Στο πλευρό της όπως πάντα, ο ένας από τους άνδρες της ζωής της, ο Μικέ, που τον έχει πάντα μαζί της, όπου και αν πάει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share