Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανησυχία για την Αννίτα Πάνια: Η φωτογραφία που τρόμαξε τους ανθρώπους της!

Φωτογραφία σοκ!

22 Νοεμβρίου 2019 08:09
Ανησυχία για την Αννίτα Πάνια: Η φωτογραφία που τρόμαξε τους ανθρώπους της!

Σοκ με την Αννίτα Πάνια και μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει το «σπασμένο» πρόσωπο της παρουσιάστριας!

Όλη η έκπληξη, φαίνεται πως προκλήθηκε, από το ότι η πραγματική της εικόνα της παρουσιάστριας απέχει από κείνη που βλέπουμε στην διάρκεια της εκπομπής της. Με λίγα λόγια είναι σαν να έχει υποστεί εγκεφαλικό! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και σίγουρα η λήψη των φωτογραφιών είναι κακής ποιότητας!

"Θέλω να κάνω σχέση με...": Χαμός στην Αννίτα Πάνια!

Η Αννίτα Πάνια, απαθανατίστηκε με πρησμένα χείλη και παρά το ότι φορούσε τεράστια μαύρα γυαλιά, προκάλεσε τους αναγνώστες μας!

Δείτε την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

"Έπασχα από διπολική διαταραχή...": Σοκ στην Αννίτα Πάνια!

Σοκαρίστηκε η Αννίτα Πάνια, όταν έμαθε ότι η καλεσμένη της, έπασχε από διπολική διαταραχή.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο Σάββατο (16/11) η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην εκπομπή "Αννίτα Κοίτα" την Δόμνα Κουντούρη. Με την ευκαιρία διαβάστε: "Θέλω να κάνω σχέση με...": Χαμός στην Αννίτα Πάνια!

Η Δόμνα Κουντούρη, του Fame story 3, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την διπολική διαταραχή που πέρασε στο παρελθόν, λέγοντας πως "βίωσα τον εφιάλτη της κατάθλιψης", μάλιστα πέρασε και ένα όμορφο μήνυμα τονίζοντας πως θέλει να κάνει νέα αρχή στη ζωή της.

Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία ότι η Δόμνα Κουντούρη είχε επισκεφτεί και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου την προηγούμενη χρονιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share