Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέος έρωτας! Αυτή είναι η 30χρονη νέα σύντροφος πασίγνωστου ηθοποιού!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

21 Νοεμβρίου 2019 19:13
Νέος έρωτας! Αυτή είναι η 30χρονη νέα σύντροφος πασίγνωστου ηθοποιού!

Μετά το διαζύγιο του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπράντ Πιτ φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μιας πολύ νεότερης του. Ο λόγος για την 30χρονη Άλια Σάουκατ. Ο φακός των παπαράτσι τους τσάκωσε μαζί!

Δείτε επίσης: Γλυκιά μανούλα: Η Αντζελίνα Τζολί αποχαιρετά τον γιο της και συγκινείται! (Video)

Ήρθε η ώρα να του χρεώσουν μια καινούρια σύντροφο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μαθαίνουμε ότι με την συγκεκριμένη ηθοποιό είναι ζευγάρι εδώ και μήνες!

Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν μαζί στην έκθεση τέχνης Wilding Cran Gallery το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και στη συνέχεια έφαγαν παρέα σε εσιατόριο. Από όσο βλέπουμε είναι τελείως διαφορετική από τις γυναίκες που συνήθιζε να βγαίνει και για αυτό μας φαίνεται δύσκολο να το πιστέψουμε, δεδομένου και της ηλικίας της κοπέλας!

Και τι πειράζει που της "ρίχνει" 25 χρόνια;

Αυτή είναι η νέα κούκλα σύντροφος του Μπραντ Πιτ!

Ο Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί φαίνεται να είναι ξανά ερωτευμένος και να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την νέα του σύντροφο!

Δείτε επίσης:Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη! Είναι πανέμορφη!

Ο διάσημος ηθοποιός έχει σχέση με την σχεδιάστρια κοσμημάτων και πνευματική γκουρού Σατ Κάρι Κάλσα, εδώ και 3 μήνες, σύμφωνα με το USWeekly. Μάλιστα, το περιοδικό αποκαλύπτει ότι ο 55χρονος κούκλος ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με την σχεδιάστρια, αμέσως μετά τον χωρισμό του με την 44χρονη Σαρλίζ Θερόν, τα δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι πολλές φορές κατά το παρελθόν.

Ο Μπραντ Πιτ γνώρισε την γκουρού και σχεδιάστρια πριν από ένα χρόνο στο Γκαλά Silverlake Conservatory, μια ετήσια εκδήλωση που κάνουν κάθε χρόνο οι Red Hot Chili Pepper. Η Σατ ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση καθώς υπήρξε «θεραπεύτρια» του τραγουδιστή του συγκροτήματος Άντονι Κίντις. Οι δυο τους κάθισαν δίπλα δίπλα σε ένα στρογγυλό τραπέζι και φυσικά συνομίλησαν λίγη ώρα ωστόσο δεν έγινε κάτι παραπάνω ανάμεσά τους.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το USWeekly, ο Μπραντ ήταν απασχολημένος και σε σχέση με την Σαρλίζ Θερόν με την οποία άρχισε να βγαίνει πέρυσι, όταν συμμετείχαν σε μία διαφήμιση της Breitling, αν και μια άλλη πηγή δήλωσε ότι ήταν μόνο φίλοι. Το ζευγάρι χώρισε γιατί μετά το δράμα με το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί, δεν ήθελε τίποτε άλλο που να του πέσει «βαρύ».

Κι όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, Μπραντ Πιτ και Σαρλίζ Θερόν τελικά χώρισαν με τον ηθοποιό να βρίσκει παρηγοριά στην όμορφη σχεδιάστρια κοσμημάτων. Μάλιστα, η Σατ παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Ad Astra» στο Λος Άντζελες στις 19 Σεπτεμβρίου και φωτογραφήθηκαν να φεύγουν σχεδόν την ίδια ώρα.

Ζευγάρι για περίπου έναν χρόνο ήταν ο Μπραντ Πιτ με την Σαρλίζ θερόν, σύμφωνα με το UWeekly
Σε αντίθεση με κάποιες από τις άλλες γυναίκες που έχουν περάσει από την ζωή του (ήταν αρραβωνιασμένος με την Γκουίνεθ Πάλτροου και παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον), η Σατ, που έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και έχει λάβει εκπαίδευση στην Ινδία – δεν είναι διάσημη ευρέως γνωστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share