Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Δίνω δύο μέρες... »!

Τι συνέβη;

21 Νοεμβρίου 2019 18:32
Ελεονώρα Μελέτη: «Δίνω δύο μέρες... »!

Η Ελεονώρα Μελέτη στόλισε μαζί με την κορούλα της για τα φετινά Χριστούγεννα και ανέρτησε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μπορούμε να δούμε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και πως η μικρή είναι αρκετά σκανδαλιάρα...

Δείτε επίσης: Τι δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη που πέρασε τα 40;

Η μητέρα και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία, που βλέπαμε το χεράκι της μικρής, η οποία έπιανε τις μπάλες και τις "εξερευνούσε", αφού είναι κάτι καινούριο για εκείνη. Η λεζάντα έγραφε: «Και του χρόνου, στολίσαμε» αλλά λίγα λεπτά αργότερα, όμως, έκανε μια νέα ανάρτηση, με τις "εξελίξεις".

Εκεί αποκαλύφθηκε ότι η κορούλα της είναι λίγο ζημιάρα, αφού τράβηξε τις μπάλες από το δέντρο, νομίζοντας ότι είναι ένα ακόμα παιχνίδι και σχολίασε: «Δίνω δύο μέρες».

Τέλος, φωτογράφησε με το κινητό της μια σπασμένη μπάλα στο πάτωμα και με το #babyalexandra παρουσίασε την πρώτη ζημιά της μπέμπας της!

Ελεονώρα Μελέτη: Τι αποκαλύπτει για την βάπτιση της κόρης της;

Η Eλεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έχουν πολλά πλάνα για την κορούλα τους. Συγκεκριμένα σκέφτονται η βάπτιση της 19 μηνών κόρη τους Αλεξάνδρα, να γίνει στη θάλασσα! Πρωτοποριακό; Δείτε αναλυτικά τι είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια στην εκπομπή Happy Day!

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η μεγάλη μάχη που δίνει!

Η Ελεονώρα Μελέτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει, όπως δεν κρύβεται και η αδυναμία που έχε στην κορούλας της! Η ίδια φαίνεται να είναι άλλος άνθρωπος, όπως και η ίδια δηλώνει ελεύθερα.

«Έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία μου με τον ερχομό της κόρης μου. Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας, αγαπάει κι αυτή το νερό, οπότε μια χαρά. Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου αλλά η ιδέα είναι αυτή. Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Να νιώσει ασφαλής. Δεν θέλω να αναστατωθεί. Πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω τα παιδάκια να κλαίνε, υποφέρω μέσα μου. Δεν παρεκκλίνω καθόλου από το ιερό και παραδοσιακό νόημα της βάφτισης», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Eλεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πως γνωρίστηκε με τον Θοδωρή Μαροσούλη!

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μέσω του instagram πως γνώρισε τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη!

Το ζευγάρι έχει επέτειο γνωριμίας!
Πριν από δυο χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη γνώρισε τον Θοδωρή Μαροσούλη και πλέον είναι παντρεμένη, έχοντας και την μικρούλα Αλεξάνδρα.

Με αφορμή την επέτειό τους η Ελεονώρα μας έκανε γνωστό πώς γνωρίστηκαν, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία και γράφοντας: «Τίτλος φωτογραφίας : 2 χρόνια μετά ... Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που ΚΛΑΣΣΙΚΑ προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ και ταινία. Από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά και από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ΞΑΝΑ... έτσι λοιπόν και βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο ΚΛΑΣΣΙΚΟ βράδυ και για τον @psycho_25 ... και μάντεψε τι..; Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική και κόσμο... πολύ κόσμο... και απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως και ο άλλος... και κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε... στη φωτογραφία βλέπετε τη κατάληξη! Συμπέρασμα: να βγει κανείς ή να μη βγει!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share