Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δεχτεί bullying!

Το αποκάλυψε η ίδια!

21 Νοεμβρίου 2019 18:28
Σοκ: Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δεχτεί bullying!

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη συνέντευξη της! Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί bullying και ότι κάνει προσπάθειες για να αποδείξει την αξία της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες του ΑΝΤ1! Η ίδια μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην ζωή της αλλά και στον επαγγελματικό τομέα!

Δείτε τι δήλωσε ακριβώς:

«Ναι, έχω δεχτεί bullying, και έχω νιώσει ότι πρέπει να καταβάλλω διπλάσια προσπάθεια από κάποιον άλλο συνάδερφο για να αποδείξω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω σ’ αυτό τον χώρο. Οι περισσότεροι μεγαλώνουμε και κάνουμε πράγματα για να γινόμαστε αποδεκτοί από τους άλλους, όμως, αυτό είναι μια παγίδα στην οποία πέφτουμε. Προσπαθώ να κάνω πράγματα για μένα που μου κάνουν καλό. Κι όπως έχω δει, μόνο έτσι εναρμονίζεται το κοινό μαζί σου και συμπορεύεται», τονίζει η αγαπημένη ηθοποιός.

Έχετε αναγκαστεί να κάνει συμβιβασμούς στη μέχρι τώρα πορεία της; «Πολλούς… άπειρους συμβιβασμούς. Να είμαι το «καλό παιδί» όπως το εννοεί ο καθένας, να μη δημιουργώ εντάσεις, να καταπιέζω τα συναισθήματά μου, να κάνω τα στραβά μάτια σε αδικίες στη δουλειά, να πιέζω τον εαυτό μου, διαρκώς να προσπαθώ και να μην είναι αρκετό. Δεν ξέρω που να πρωτοσταθώ, είναι τόσο πολλά. Και έχω συμβιβαστεί σε όλους τους τομείς της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά»

Σοκ: Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και όχι άδικα! Ότι και να κάνει απάνω της είναι πανέμορφη και χωρίς κανένα ψεγάδι! Ποιο είναι όμως το αληθινό της πρόσωπο;

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε στην καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Δον Ζουάν» κάτι που την έκανε να μην έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της και να μην μπορεί ν’ απολαύσει τα μπάνια της με την ησυχία της. Το πήρε απόφαση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο πλάι του η Ζέτα Μακρυπούλια!

Γι’ αυτό τον λόγο, δημοσίευσε στο Instagram μια παλιότερη φωτογραφία της από την παραλία, όπου κάνει το μπάνιο και χαίρεται τον ήλιο. Δείτε το δώρο αξίας 380.000 ευρώ που της πήρε ο Χατζηγιάννης!

Η Ζέτα Μακρυπούλια χωρίς ίχνος μακιγιάζ ξετρέλανε τους followers της κι εμάς μαζί.

Ζέτα Μακρυπούλια: Έπαθε σοκ όταν άκουσε παίκτρια να βρίζει στον αέρα!

Έπαθε σοκ η Ζέτα Μακρυπούλια! «Μου έχεις φάει την ψ...λη» ακούστηκε και δεν ήξερε πώς να το μαζέψει!

Κάτι το άγχος της κάμερας και κάτι η πίεση του χρόνου, έχουν ως αποτέλεσμα κατά το παρελθόν να έχουν δοθεί πολλές μυθικές απαντήσεις στο Ρουκ Ζουκ.

Καμία όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την χθεσινή, χάρη στην παίκτρια με το πονηρό μυαλό.

Στόχος λοιπόν της ομάδας της, ήταν να βρει την λέξη ψυχή. Η συγκεκριμένη παίκτρια το μόνο που γνώριζε ήταν πως η λέξη αυτή άρχιζε από Ψ.

Έτσι, όταν αυτή που έπρεπε να την βοηθήσει να την βρει, της είπε να συμπληρώσει την έκφραση «μου έχεις φάει τη... ψ», εκείνη είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε, αλλά όλοι φανταστήκαμε! Δείτε το σχετικό βίντεο

Νέα δεδομένα για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Ήρθε η μεγάλη αλλαγή!

Μεγάλη θα αλλαγή θα υπάρξει από φέτος στο Ρουκ Ζουκ, με την Ζέτα Μακρυπούλια να μας ενημερώνει για τα νέα δεδομένα!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τα πάντα για τα νέα δεδομένα στο παιχνίδι του ΑΝΤ1! Ζέτα Μακρυπούλια: Με καφέ χείλη και μαλλιά με πέρλες! Άλλος άνθρωπος!

Ο ΑΝΤ1 με ένα βίντεο στα social media μας ενημέρωσε για την αλλαγή που θα έχει φέτος το Ρουκ Ζουκ!

Η παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, βρίσκεται μπροστά στον πίνακα και σχεδιάζει ένα σκίτσο!

Πλέον τα σκίτσα θα είναι μέρος του παιχνιδιού, δίνοντας νέα δεδομένα στη διαδικασία!

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share