Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εμφανίστηκε στο Μέγαρο με αναπηρικό καροτσάκι!

Η δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του!

21 Νοεμβρίου 2019 17:48
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εμφανίστηκε στο Μέγαρο με αναπηρικό καροτσάκι!

Στο Μέγαρο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά την περιπέτεια υγείας που είχε το καλοκαίρι!

Ωστόσο ξεπέρασε την περιπέτεια και έκανε μάλιστα δημόσια εμφάνιση στις Σπέτσες, όπου βρέθηκε με την οικογένειά του και την εγγονή του Ολυμπία.

Πριν λίγο καιρό επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας του γιου του Νικόλαου. Χθες το βράδυ, ο 80χρονος πλέον Κωνσταντίνος, παραβρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στην πρεμιέρα της χορευτικής παράστασης The Thread. Δίπλα του, όπως πάντα η σύζυγος του Άννα Μαρία!

Οι δυο τους, μετά την παράσταση συνεχάρησαν τους συντελεστές και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Tέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Άννα Μαρία Μέγαρο

Tέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Άννα Μαρία

Tέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Άννα Μαρία Μέγαρο

Αγνώριστος ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος στα γενέθλια της εγγονής του (φώτο)

Τα γενέθλια της εγγονής του Μαρίας Ολυμπίας γιόρτασε μαζί με την οικογένεια ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στις Σπέτσες. Μαρία ‑ Ολυμπία: Η "καυτή" εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που ξέρει να προκαλεί!

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, που έχουν ανεβάσει μέλη της οικογένειάς του ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι εμφανώς καταβεβλημένος από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Ο 79χρονος πλέον Κωνσταντίνος γιόρτασε μαζί με την εγγονή του τα 23α γενέθλιά της με την σύζυγό του Άννα Μαρία στο πλευρό του.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram και στο twitter

View this post on Instagram

Good to be back 🇬🇷 #spetses Φτάσαμε Σπέτσες 💙🇬🇷 #σπετσες #

A post shared by Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece) on

Το παλάτι ενός έκπτωτου Βασιλιά! - Εντυπωσιακή βίλα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι!

Σαν παλάτι είναι το σπίτι του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι...

Ένας δρόμος κόπηκε στη μέση για να εμποδίζεται η πρόσβαση στην ειδυλλιακή παραλία κάτω από τη νέα έπαυλη του τέως βασιλιά, ενώ απαγορεύτηκε και η διέλευση πεζών και οχημάτων για χάρη του βασιλιά της Ολλανδίας!

Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα έχει καταργηθεί η βασιλεία; Τουλάχιστον σε ένα μέρος αυτής της χώρας οι επιθυμίες των βασιλέων, νυν και πρώην λίγη σημασία έχει, εξακολουθούν όχι μόνο να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την Πολιτεία, αλλά και να εκπληρώνονται άμεσα και αν χρειαστεί για χάρη τους γίνονται εξαιρέσεις από νόμους και διατάξεις.

Στο Πόρτο Χέλι, στην «Ελληνική Ριβιέρα» όπως είναι διεθνώς γνωστή η μεγάλη αυτή ακτογραμμή που ανταγωνίζεται το Μονακό με τα πολυτελή ξενοδοχεία και τις δεκάδες βίλες-μεγαθήρια, φαίνεται ότι ισχύουν άλλοι νόμοι, άλλα ήθη και άλλα έθιμα σε ό,τι έχει να κάνει με την αποδοχή και τα προνόμια που απολαμβάνουν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών.

Τρανταχτά παραδείγματα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», οι περιπτώσεις του τέως βασιλιά της χώρας Κωνσταντίνου και του βασιλιά της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ. Ο πρώτος αγόρασε έπαυλη της οποίας ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε φράξει με συρματόπλεγμα τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία, ενώ ο δεύτερος, αφού κατάφερε να χτίσει με υπουργική απόφαση ιδιωτικό λιμάνι, τώρα τοποθετεί και πινακίδες που απαγορεύουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων κοντά στο σπίτι του.

To παλάτι που αγόρασε αντί 5 εκατ. ευρώ ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Μεσημέρι Τετάρτης στην παραθαλάσσια έκταση-φιλέτο που φέρει την ονομασία Αγιος Αιμιλιανός. Εδώ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Στην προκειμένη περίπτωση ο σκοπός για τους ιδιοκτήτες των πολυτελών επαύλεων είναι συγκεκριμένος: να καταφέρεις να χρησιμοποιείς μόνο εσύ ένα κομμάτι παραλίας.

Ο τελευταίος ιδιοκτήτης που βρέθηκε στη δύσκολη από ηθικής πλευράς θέση είναι ο θετός γιος του πρίγκιπα Σαντρουντίν Αγά Χαν, Μαρκ Σούρσοκ, ο οποίος, όπως αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ» πριν από δύο Κυριακές πούλησε κοψοχρονιά την έπαυλή του στον τέως αντί 5 εκατ. ευρώ (οι μεσίτες εκτιμούν την αξία της τουλάχιστον στα 10 εκατ. ευρώ).

Μαζί με το σπίτι πήγαν πακέτο και ένα σωρό πολεοδομικές αυθαιρεσίες από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, οι οποίες ενδεχομένως και να βολεύουν τον νέο, καθότι του εξασφαλίζουν την πολυπόθητη ιδιωτικότητα. Αυθαιρεσίες τις οποίες τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχει ασχοληθεί να τακτοποιήσει ο Κωνσταντίνος, αλλά έχουν ήδη προκαλέσει την αντίδραση των περιβαλλοντικών οργανώσεων που μάχονται τον τελευταίο καιρό με σθένος υπέρ της απελευθέρωσης παραλιών, δρόμων, τεχνητών λιμανιών και οτιδήποτε άλλο σκεφτούν να οικειοποιηθούν οι λεγόμενοι «εκπρόσωποι του κεφαλαίου» και τα μέλη της ξένης ελίτ.

undefined

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share